2777
2789
عنوان

بدبخت شدم😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2803 بازدید | 111 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تورو خدا کمکم کنید بهم گفت من هیکل و اندام بد تورو تحمل میکنم میگم بزار با همسر خودم باشم تو هم واس ...

قبلا چطور بودین چرا باردار شدی آخه با این اخلاقش

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲

تورو خدا کمکم کنید بهم گفت من هیکل و اندام بد تورو تحمل میکنم میگم بزار با همسر خودم باشم تو هم واس ...

خب باهاش صحبت کن بگو که تو که الکی نمیگی برای بچه بده احتمال خونریزی و زایمان زود راس هست 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
من متوجه نشدم اینو

میخواد برا س ک س یه نفر پیدا کنه

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲

بش بگو پونصد زیاده حواست باشه واسه یه ج ... د ه نره تو پاچت

خجالت نکشیده به زن حاملش اینطوری گفته؟ عوض تشکرشه؟ عوض کمک کردنشه؟ مگه حیوونه که نمیتونه دو سه ماه صبر کنه؟ اگه جات بودم که میدونسم چیکار کنم

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

ببین مردا خیلی آشغالن بهونه دست شوهرت نده دیدم که میگم من یه حاملگی سخت داشتم شوهرم از دست رفت الانم نصیبم شده یه بچه وافسردگی ویه زندگی مزخرف😕

من کیم؟من همونیم که وقتی خدا بین بنده هاش شانس پخش میکرد خواب بودم بهم نرسید😕