2777
2789
عنوان

خانما اینجایید؟

75 بازدید | 9 پست

میخواستم یه سوال بپرسم 

این ماه از وقتی اقدام کردیم هم صورتم جوش زده زیاد هر روزم یکی اضافه میشه 

همم خیلی عذر میخام خیلی ببخشین 

تر ش ح ا ت م زیاد شده شکم و کمرم هم درد میکنه بیشتر کمرم درد میکنه میتونه از علائم بارداری باشه  توروخدا هرکی تو دلش نی نی داره برام دعا کنین  خدا دعای زنای حامله رو بیشتر اجابت میکنه 

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله بحق این روز عزیز همه چشم انتظارا دامنشون سبز بشه 

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

انشالله که باردار هستی,ولی نمیدونم چرا اینجا همه میخان زودتر بفهمن خب چند هفته باید صبر کنین اونم با آرامش کامل بعد مطمئن میشین

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
نه من ازتوبدترم برامنم دعاکن صدتاعلامت دارم هرماه همش تلقینه😢😢

ایشالا خدا هم برا تویه نی نی سالم و سلامت تو دلت بذاره هم برا من هم برای کسایی که منتظر نی نی هستن

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
انشالله که باردار هستی,ولی نمیدونم چرا اینجا همه میخان زودتر بفهمن خب چند هفته باید صبر کنین اونم با ...

بخدا خیلی عجولم آدم اینجا هم که میاد دیگه صبرش  لبریز میشه 

بخدا خیلی عجولم آدم اینجا هم که میاد دیگه صبرش  لبریز میشه

همین حسا گاهی باعث خراب شدن کار میشه لطفا آرامش داشته باشین 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
همین حسا گاهی باعث خراب شدن کار میشه لطفا آرامش داشته باشین 

تورو خدا دعا کنید شوهرم با اینکه بچه دوست داشت دوسال بخاطر  من نخاست حالم که اقدام کردیم ماه پیش نشد این ماهم خدا کنه که بشه میاد میگه فلان دوستم زنش حاملس  میدونم تو دلش بچه میخاد زیاد به روم نمیاره که  ناراحت نشم 🙁