2777
2789
عنوان

کمک میخوامم

103 بازدید | 11 پست

من دو ماهه عادت ماهیانم عقب افتاده چیکار کنم عصابم خورده ک مرتب سر موعدش بشه

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رازیانه بخور واسه تنظیم پریود.. بعد اینکه دکتر برو حتما.... الانم اگه بخواد بیاد تخم شوید دم کن بخور

من در این تاریکي فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگي ام را بچرد.تیکر رسیدن به هدف
رازیانه بخور واسه تنظیم پریود.. بعد اینکه دکتر برو حتما.... الانم اگه بخواد بیاد تخم شوید دم کن بخور

عرقشو‌گرفتم خوبه به نظرت عزیزم 

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
اووووووف منم یک هفته اس دیرشده...... 

یک هفته چیزی نیس عزیزم

عرقشو‌گرفتم خوبه به نظرت عزیزم 

خودشو دم کنی با نبات بخوری بهتره... فقط 30 روز بیشتر از اون نخور.. بازم با دکتر طب سنتی مشورت کن... ی دکتر برو ضرر نمیکنی

من در این تاریکي فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگي ام را بچرد.تیکر رسیدن به هدف
خودشو دم کنی با نبات بخوری بهتره... فقط 30 روز بیشتر از اون نخور.. بازم با دکتر طب سنتی مشورت کن... ...

رازیانه پری رو تنظیم میکنه؟

روزی چقدر بخوریم؟یک لیوان؟فقط تا سی روز کافیه؟

تو اقدام باشیم هم میشه خورد؟

یه 
خودشو دم کنی با نبات بخوری بهتره... فقط 30 روز بیشتر از اون نخور.. بازم با دکتر طب سنتی مشورت کن... ...

مرسی عزیز دلم دکتر رفتم تنبلی تخم دان داشتم ک ی قرص داد رفتم داروخونه گف عوازضش زیاده منم ترسیدم نگرقتم

رازیانه پری رو تنظیم میکنه؟ روزی چقدر بخوریم؟یک لیوان؟فقط تا سی روز کافیه؟ تو اقدام باشیم هم میشه ...

اره گلم شنیدم ک تنظیم میکنه.. تو نت هم سرچ کن... ی لیوان با کمی نبات.... میگن بینش باید وقفه بیوفته... تو اقدام رو نمیدونم.. حتما از پزشک بپرس بازم... یا تو نت سرچ کن... 

مرسی عزیز دلم دکتر رفتم تنبلی تخم دان داشتم ک ی قرص داد رفتم داروخونه گف عوازضش زیاده منم ترسیدم نگر ...

رازیانه رو تو نت سرچ کن ببین برات خوبه... فقط دوران پریودی نباید خورده بشه... دکتر هم طب سنتی برو... ببین چی میگه... 

رازیانه رو تو نت سرچ کن ببین برات خوبه... فقط دوران پریودی نباید خورده بشه... دکتر هم طب سنتی برو... ...

مرسی عزیزدلم💕💕😊