2777
2789
عنوان

من چی بپوشم خب

652 بازدید | 33 پست

دوستان ما عقد دعوتیم هفته اینده عقدشون تو محضره بعد شام هم میرن خونه پدر داماد بزن وبرقصه من چی بپوشم به نظرتون عقد پسرعمومه منم یک عدد تازه عروس هستم  

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ی مانتو مجلسی خوشگل برای محضر 

تو بزن برقصشم ک لباس مجلسی

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
مگه بقیه لباساتو دیدن که بگن کدومشو بپوش کدومشو نپوش 😐

نه عزیزم میخوام لباس بخرم حالا موندم کت وشلوار بخرم یا مانتو مجلسی یا لباس مجلسی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

اون که تو کمدته سمت راست اونو نپوش😐

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

ي كيف دستي بر ميداري

ي دست لباس مجلس خوشجل و ملزوماتشم ميزاري توش

كيفم ميزاري تو ماشين

برا محضرم ك معلومه مانتو و روسري و كيف و كفش

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.