2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون علایم پسر زیاد دارم با اینکه سونو معمولی ۱۶ هفته بهم گفته دختر ،باز شوهرم میگه نکنه پسره ولی شوم ...

آخخخی عزیزم چه باحال ایشالا اگه خدا صلاح میدونه هر چی دوست دارین باشه.شمام تو عکس چیزی میبینین وسط پاش؟ یا من اشتباه میبینم و اون یه چیز دیگشه؟  

خدایا بی نهایت شکرت  مادران و منتظران عزیز که همیشه دعام کردین دستتونو میبوسم بازم التماس دعا دارم
منتظر هفته ۱۸ هستم تموم بشه که برم آنومالی

آنومالی چیه من چرا هیچی نمیدونم

کوچک رویایی من👶👶 دنیا اگر خودش را بکشد؛  به عشق من به تو  نمیتواند شک کند ؛تمام بودنت را حس میکنم😘😘👶👶👶😍😍
رنگ و روم باز شده ، ولی رویش موهای زاید خیلی کم شده ، ران و با.سنم کوچیک شده ولی بالاتنه پر تر شده ، ...

عزيزم من پسرم الان هشت ماهشه منم خيلي گرمم ميشد يعني وحشتناك گر ميگرفت بدنم رويش موهاي زايد بدنم خيييييلي كم شده بود تا ماه چهارم از شيريني خيلي بدم ميومد  منكه عاشق چايي بودم حالم بهم ميخورد از چايي تو دوران بارداري از اول تكوناشو تو سمت راست شكمم حس ميكردم.سونو هفته شانزده بهم گفت دختره ولي تو آنومالي گفت پسره.در ضمن هيچ كدوم از اين علايمي كه گفتم سر دخترم نداشتم

آنومالی چیه من چرا هیچی نمیدونم

آخی نازی ، آنومالی سونو خاصی هست که هفته ۱۸ تا بیست میگیرن که ببینن بچه مشکل خاص ژنتیکی نداشته باشه ، مثل غربالگری 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
عزيزم من پسرم الان هشت ماهشه منم خيلي گرمم ميشد يعني وحشتناك گر ميگرفت بدنم رويش موهاي زايد بدنم خيي ...

وای چه جالب عین خودمی !!!!! عجیبه خب پس الان احتمال داره پسر داشته باشم ؟! میشه جزیی علایمم رو بگم بهت درخواست دوستی میدم اگه امکان داره 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
میدونم ولی آخه دوتا عکس رو کنار هم گذاشتم یکی کوچیک تر بالایی و اون یکی بزرگتر پایینیش

آهان عکس بزرگ پایینی منظورمه

خدایا بی نهایت شکرت  مادران و منتظران عزیز که همیشه دعام کردین دستتونو میبوسم بازم التماس دعا دارم
۱۱هفته رفت ۱۲وخورده ای هست ولی زیرش،زده پایینه و بیشتر بررسی بشه هرکارمیکنم عکس اپلود،نمیشه

الکیه اینا ماله من که اشتباه بود

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️