2777
2789
عنوان

یعنی واقعا من ....

737 بازدید | 8 پست
اخرین بار روز31 مرداد پ ر ی شدم .از اون موقع تا الان دیگه خبری نبود.دیروز بی بی چک گذاشتم اول خط بالاییش پررنگ شد و بعد مواد رنگی برگشت روی خط دوم و زیر خط دوم هم رنگی شد ولی من چون قبلا pco بودم و هیچ اقدامی هم برای بارداری نداشتیم زیاد اهمیت ندادم و بعد از 2-3 دقیقه گذاشتمش کنار تا امروز که رفتم نگاش کردم دیدم خط دوم هم کاملا پیداست البته کمرنگتر از خط اول و زیر خط دوم هم صورتی خیلی کمرنگه.حالا با این توصیفات یعنی من باردارم؟؟؟به نظرتون امروز هم دوباره بی بی چک بذارم یا بذارم چند روز دیگه؟
دوستان برای سلامتی جنینم و سالم بدنیا اومدنش؛لطفا صلوات بفرستید...♡گر نگهدار من آنست که من میدانم؛شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍♡

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

همون دیروزیه.فکر کنم همون دیروز دو خط شده بوده ولی من دیگه نگاش نکردم.pco یعنی تنبلی تخمدان سحر جان.
دوستان برای سلامتی جنینم و سالم بدنیا اومدنش؛لطفا صلوات بفرستید...♡گر نگهدار من آنست که من میدانم؛شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍♡