2777
2789
عنوان

خاستگار نظامی

920 بازدید | 31 پست

سلام دوستان. من یه خاستگار نیروی انتظامی دارم. بابام هم نیروی انتظامی بوده و با شرایط کاریشون اشنایی کامل دارم. میدونم شغلشون یعنی در به دری ، علاوه بر اون نسبت به شغلشون درامدی ندارند.و فقط با قناعت همش باید زندگی کرد😦در کل خانوادشون از ما سطحشون پایین تره. ایشون پسر خوبی هستند، ولی شغلشون!!؟؟ من هیچ وقت به شغل نظامی فکر نمیکردم.

خانوادم صد در صد موافق اند. ولی من ...

میتونید راهنماییم کنید بهتر تصمیم بگیرم؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از جلــــــــــو نظام

حالا به چپ ،چپ

به راست ،راست

آزاد

شب اول

خب قبول نکن

بذار تنوع بشه،زن یه شغل دیگه شو

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

نه اصلا خوب نیس .منم شوهرم‌ نظامیه ولی شغل سختیه .من عاشق شوهرمم ولی برمیگشتم عقب زن نظامی نمیشدم‌یا میگفتم اول برو استعفا بده بعد بیا😐

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

وقتی اینارو میدونی و بازم شک داری،نشون میده دلت گیره....

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

قبول نکن

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
بستگي به خودت داره من اين مشاغل رو دوس ندارم  خواستگار نظامي هم داشتم قبول نكردم

همش خانوادم میگند استخدامه سلامت از هر نظر داره. چه اشکالی داره؟؟ خانوادش هم آشناس. 

فک نکنم نی نی سایت جای خوبی برای مشاوره ازدواج باشه😞

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
خوشبحالته دیگه، نونت تو روغنه

از چه لحاااظ؟؟؟ راااستی عکس کاربریت خودتی ؟؟ خوشگلی موشالا😉