2821
2789
عنوان

کودک یکساله

377 بازدید | 12 پست

سلام دوستان عزیز..پسریکساله من بردمش بهداشت وزنش پایینه,غذانمیخوره..اشتهاش کم شده..ازوقتی هم که بدنیااومدفقط ازیه سینه شیرخوردومیخوره ..خیلی خیلی نگرانم نمیدونم چیکارکنم.چی بدم بخوره..مغزیجات ضررداره؟؟خواهش میکنم کمک

وااای مثل دختر منه پس، از یه سینه مبخوره فقط ، اون سینم کوچیک شده، الان یه سال و چهار ماهشه، وزنشم کمه، غذام نمیخوره، من قطره ویتان میدم، ویتان نباشه آیرویت ولی تاثیری ندیدم، 

تصمیم گرفتم دیگه اول به کارهام برسم بعد بیام نی نی سایت😖😄

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وااای مثل دختر منه پس، از یه سینه مبخوره فقط ، اون سینم کوچیک شده، الان یه سال و چهار ماهشه، وزنشم ک ...

مشکل وزنم داره,پسرمن یکساله وزنش 9کیلو..دارم غصه میخورم

مشکل وزنم داره,پسرمن یکساله وزنش 9کیلو..دارم غصه میخورم

باز تو نه کیلو هست، من یه سالش بود هشت و سیصد بود

تصمیم گرفتم دیگه اول به کارهام برسم بعد بیام نی نی سایت😖😄
صبحانه که اصلا ..ناهارم یکی دوقاشق مرباخوری شامم همینطور

خب خيلي كم ميخوره

بايد غذاخورش كني

من با دو تا متخصص اطفال و يه روانشناس كودك مشورت كردم گفتن پايان ١٤ ماه از شير بگيرتش

از يه سالگي به بعد مهمه كه غذا بخورن

مغز گردووپسته ضررداره.؟چیبدم بخوره.؟

ببين مغزها يكم زوده

موز پوره شده با يكم خامه عصرا بهش بده

صبح حريره بادوم با يه قاشق شيره انگور

نهار و شام هم كته خيلي نرم با اب قلم و ماهيچه و هويج يا مرغ

پوره سيب زميني با كره

بايد حداقل دو وعده غذا و ٢ تا ميان وعده بخوره و حداقل ٥ وعده شير .

بهش صبحونه فرني و حريره بادوم بده و توش شيره انگور يا خرما بريز .موز له شده و خرما ، حليم گوشت ،سرلاك ،عدسي ،حلوا ارده و... ميان وعده آبميوه طبيعي ،شيرموز ،بيسكوييت مادر ،بستني وانيلي ساده ،ماست و انبه يا ماست و پودر چهارمغز بده .

نهار و شام سوپ ماهيچه ،كته نرم با گوشت و آب گوشت يا آب مرغ،انواع آش سبك ،پوره سيب زميني و هويج با كره ،توي همه غذاهاش آب و چربي قلم گوسفندي بريز خيلي مقويه ، مخلوط نرم شده ي كدو سبز و عدس و مرغ و آلو .توي همه غذاهاش كره و روغن زيتون بريز .

(توي هر وعده ٦ قاشق كوچيك ام بخوره كافيه )

2823
2791
2779
2792