بچه ها من موهام دکولرع کردم و چند تا رنگ زدم اما همش بعد مدتی رنگ میرع .چون فانتزی . حالا بع نظرتون رنگ تیره بزنم نوع طبیعی یا حنا . حنا رو دکولره میگیره اصلا
خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
داخل رنگ فانتزیت رنگ اصلی بریز مثلا بژ ۷ زدی یکم ان ۶ بریز ثبات رنگتو بیشتر میکنه بعد یه هفته رنگساژ کن همون و یا نه میخوای زیاد بمونه شامپو رنگ مناسب پایه ات بگیر بزن
خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
هر کاری کنی چون دکلره داری رنگ زوی موهات ثابت نیست و با حمام کردن پاک میشه پس سعی کن از رنگ روشن موه ...
الان من رنگ طبیعی هم بزنم بازم برمیگرده
خخخخخخخخخ.خداروشکر که اومدم پرسیدم. شوهرم گفت دست نزن اما چون ریشه موهام دراومده مجبورم بزنم چونه عروسی داریم دیگه گفتم میرم حنا میزنم
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
بله. ممکنه یا ۱ بار حموم کردن نره ولی مطمین باش بار سوم چهارم میره. موی دکلره رو نباید رنگ کنی می سوزه. یه رنگساژ کن یه ربعه هم بشور. گفتم که سعی کن حالا که دکلره کردی هی تنوع بدی و لذتش رو ببری
این چیست که چون دلهره افتاده به جانم * حال همه خوب است من اما نگرانم