2777
2789
عنوان

دکلره و بدبختی

252 بازدید | 24 پست

بچه ها من موهام دکولرع کردم و چند تا رنگ زدم اما همش بعد مدتی رنگ میرع .چون فانتزی . حالا بع نظرتون رنگ تیره بزنم نوع طبیعی یا حنا . حنا رو دکولره میگیره اصلا

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

خب مگه قبلش نمیدونستی؟

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه رنگ قهوه ای تیره بزار

گفتم دوستت دارم گفتی دلیلت چیست؟گفتم به حکم عقل دوستت دارم عقل نهیبم زد مگر عشق از تو جز خاکستری گذاشته که من را امضای ان مینامی ،خندیدی گفتم نخند به حکم احساس دوستت دارم ،حس  نگاهی سخره امیز بر جانم انداخت که تو من زیر پای غرور هر کس و نا کسی له کردی انوقت دلیل بر مدعایت شدم ؟چشمانم اشکبار شد و تو پیروزمندانه من را نظاره کردی دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست چیزی ندارم تا خود را به تو ثابت کنم روزگاری سینه ای داشتم پر از شور اما حال خاکستریت که که بوی سوختنش شهره ی عالمیانم کرده،قلبی داشتم پر از نبض جوانی اما امروز انقدر ترک خورده که که حتی نمیتوان التیامش داد  ، دست هایی داشتم ،اصلا خودت بیا بیا دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست ، نازنینم من تو را بی هیچ دلیل و حجت و برهانی   دوست دارم میشود بی دلیل دوستت داشت ؟

چرا میدونستم اما ازرمگ کردن خستع شدم 

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

موهام زود رشد میکنه هی باید رنگ کنم الان چه رنگب بخرم تیرع بشه طبیعی و خوشگل باشه

چه مارکی بخرم

موهام زود رشد میکنه هی باید رنگ کنم الان چه رنگب بخرم تیرع بشه طبیعی و خوشگل باشه

اگر مو سفید نداری تیره کن

من سفید دارم.تا درمیاد مثل چی تو چشمه

میخواهم زندگی کنم..نمیخواهم فقط زنده باشم.

هر کاری کنی چون دکلره داری رنگ زوی موهات ثابت نیست و با حمام کردن پاک میشه پس سعی کن از رنگ روشن موهات لذت ببری و هی رنگش رو عوض کن ( رنگساژ کن که کمتر آسیب ببینه) بعد هم توبه نصوح کن که دیگه دکلره نکنی. 🤣  کاری که من کردم 😁

حنا نذاری روی دکلره. مجبور میشی با نمره ۱ موهات رو بزنی 😐

این چیست که چون دلهره افتاده به جانم * حال همه خوب است من اما نگرانم