2777
2789

سلام بچه ها یه سوال

جاریم ۲ ماهه تو اقدامه 

الان یک روزه از وقتش گذشته

صبح بی بی چک زد یه هاله افتاد 

رفته آزمایش داده گفتن که باید عددش ۱۰ باشه ولی مال اون ۹ بود

یه مقدار ترشح قهوه‌ای کم رنگ هم داشته

الان یعنی بارداره؟

یه صلوات از ته دلت برای 💔
اخه نمیدونی ک .دفه قبل افسردگی گرفته بودم .دعا کن برام.آز دادی خبرم‌کن خوشحال میشم😙

انشاا... حتما برات دعا میکنم ولی خودم آز نمیرم امیدی بهش ندارم

پسرم اومدی شدی همه دنیام

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اصلا این فکرای منفی رو نکن انشاا... به حق این عید بزرگ این سری خدا ۹ ماه تو دلت نگهش میداره و بعدشم ...

فدای مهربونیت.ایشالا آز توام‌مثبت شه خبرای خوب بیاری

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       
انشاا... حتما برات دعا میکنم ولی خودم آز نمیرم امیدی بهش ندارم

چند روز از موعدت‌گذشته؟یبار دیگ‌ بی بی مارک دیگ‌بزار .😙

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       
نکنه یبار دیگ پوچ باشه.امروز دکترم هم بدون هیچ اطلاعی از من‌میگه ممکنه اینم‌سقط بشه😢😢

بیخود گفته کاری ب دکتر نداشته باش به خدا توکل کن خدایی که یه روزی مث فردا به چاقوی روی گلوی اسماعیل هم نمیده هرغیر ممکنی رو ممکن میکنه

بیخود گفته کاری ب دکتر نداشته باش به خدا توکل کن خدایی که یه روزی مث فردا به چاقوی روی گلوی اسماعیل ...

واااای عزیزم چه حرف قشنگی زدی انشاا... غیر ممکن منم ممکن کنه تو همین روز قشنگ

پسرم اومدی شدی همه دنیام
نکنه یبار دیگ پوچ باشه.امروز دکترم هم بدون هیچ اطلاعی از من‌میگه ممکنه اینم‌سقط بشه😢😢

عزیزم رو روحیه ت کار کن دکتر کیه از خدا کمک بخواه‌بچه تو بسپار به امام زمان و بهش فکر نکن خودش نگه می داره نمی دونم چه قدر اعتقادات قویه ولی توکل کن و بابت هدیه ای که خدا بهت داده خوشحال باش تو تاپیک های دیگه هم دیدم روحیه ت چه قدر داغونه خوشحال باش مامان شدی 

بیخود گفته کاری ب دکتر نداشته باش به خدا توکل کن خدایی که یه روزی مث فردا به چاقوی روی گلوی اسماعیل ...

توکل به خدا..نمیدونم الان چیکار کنم؟کی برم سونو؟حداقل ببینم‌ساک هست یا نه

توکل به خدا..نمیدونم الان چیکار کنم؟کی برم سونو؟حداقل ببینم‌ساک هست یا نه

پیش ماما ک بری خودش برات حساب میکنه زمان رفتن ب سونو تشکیل ساک رو من چون تجربشو ندارم نمیدونم چند هفته باید رفت