2777
2789
الهییی 😢 ایشالا نی نی دار میشی عزیزم.دیر و زود داره سوخت و سوز نداره.منم ی سقط داشتم بعد ۷ ماه بی ...

چراا؟

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم میبینم تاخیرت چند روز؟

هفت روزه سابقه تاخیر جز ماه پیش که ۴ روز شد اصلا اصلا نداشتم ولی این بیبی چک مال روز دوم تاخیرمه فردا و مس فرداش روژان گذاشتم منفی شد 

پسرم اومدی شدی همه دنیام
هفت روزه سابقه تاخیر جز ماه پیش که ۴ روز شد اصلا اصلا نداشتم ولی این بیبی چک مال روز دوم تاخیرمه فرد ...

بازم ۳ روز دیگه تکرار کن

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
چرا می ترسی؟؟

نکنه یبار دیگ پوچ باشه.امروز دکترم هم بدون هیچ اطلاعی از من‌میگه ممکنه اینم‌سقط بشه😢😢

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       
الهییی 😢 ایشالا نی نی دار میشی عزیزم.دیر و زود داره سوخت و سوز نداره.منم ی سقط داشتم بعد ۷ ماه بی ...

چرا عزیز دلم خدا رو شکر واقعا باید الان خوشحال باشی عزیزم

پسرم اومدی شدی همه دنیام
نکنه یبار دیگ پوچ باشه.امروز دکترم هم بدون هیچ اطلاعی از من‌میگه ممکنه اینم‌سقط بشه😢😢

اصلا این فکرای منفی رو نکن انشاا... به حق این عید بزرگ این سری خدا ۹ ماه تو دلت نگهش میداره و بعدشم میاد بغلت

پسرم اومدی شدی همه دنیام
چرا عزیز دلم خدا رو شکر واقعا باید الان خوشحال باشی عزیزم

اخه نمیدونی ک .دفه قبل افسردگی گرفته بودم .دعا کن برام.آز دادی خبرم‌کن خوشحال میشم😙

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       
واااا!  عزیزم شما به خدا امیدوار باش نه توجه به حرف دکترت...

تازه دکتر عمومی بود .توکل ب خدا🌼