2777
2789
عنوان

ترشح پنیری

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 20 پست
بله مرسی...........

من میرفتم دکتر ی مدت دیگه بوی بد و ایناش رفع شد ولی ترشحاتش موند باز فکر کردم مشکلی هس رفتم دکتر گف ک این ترشحات ب تودی خود بد و مضر ک نیستن هیچ لازمن گف اینا ترشحات رحمته و اگه نباش مشکلیو نشون میده 

میگف تا وقتی ک بدبو نشن یا خارش و سوزش ایجاد نکنن طبیعین و هیچ مشکلی نیس

من چندماهه که ترشحات زرد رنگ و بدبو دارم اصلا وقت نکردم برم دکتر..خیلی سرد و دچار بی میلی جنسی شدم ب ...

یعنی وقت داروخونه رفتن داری  

میشه واسه سلامتی  نی نی تو دلیم یه صلوات بفرستی ممنونم🙏

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

آخه واقعیت چندشه دیگه بخوای اینجور تشبیه کنی اگا اسمش اینه حداقل اینجا مطرح نکنه😨😨

من از این چیزها چندشم نمیشه هر کس یه مدله.پس کجا مطرح کنه؟!این سایت مربوط به همین مسائل هست دیگه نه خواهر شوهر و مادر شوهر و شمسی خانوم😑

یه مامان ۲۹ ساله پر انرژی💪💪مامان مهراس ماهور مسیحا  من میتوااااااانم💪
من چندماهه که ترشحات زرد رنگ و بدبو دارم اصلا وقت نکردم برم دکتر..خیلی سرد و دچار بی میلی جنسی شدم ب ...

قطعا قارچی نیست،خیلی زود برو دکتر،عفونت باکتریایی اگه درمان نشه،خدای نکرده تبدیل به زخم میشه و عواقب بدی داره