2777
2789
عنوان

شوهرم بهم بدبین شده😩

3061 بازدید | 29 پست

من که حامله شدم ناخواستع بود و خیلی اتفاقی شد تو عقد بودم بعد شوهرم و خونوادش گفتن بنذازش من نذاشتم هزارتا بدبختی کشیدم و هی شوهرم غر زد من تو ماه عسل ویار شدید بودم اقا میگفت همه میان ماه عسل کیف دنیا رو میبرن ما همش بیمارستان بودیم یا خرید خوراکی دفعه اول تو سونو گفتن بچه پسره دفعه بعد گفتن دختره باز شرو کرد غر زدن و‌ جدا کرد جاشو فلان منم عصبانی شدم گفتم میرم میندازمش خستم کردی من که تنها نیوردمش گفت غلط میکنی میکشمت کاری کنی دیروز درد داشتم شیاف زدم اومد اشغالشو دید داروها رو برداشت زیر فحشم کرد که میخوای بلا بیاری سر بچه من درد داشتم چیزی نگفتم گریه میکردم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان چن وقتته. ؟؟؟ بهش میگفتی درد داشتم ..بد شیافو میاوردی اسم شیافو سرچ میکردی خیالش راحت شه  .من اگه جات بودم میگفتم اب تو بود کمر تو بود غراش مال من باشه روتو برم هی ...تو نتونستی دووم بیاری گناه منو بچم چیه حالام که شده مرد باش و مسه از زنو بچت محافظت کن نه با غر زدنو فش دادن ..بدم من این همه سختی نکشیدم که بچه خودمو بکشم 

کمرمو گرفته بودم نال میزدم فک کرده من سند زدم بچه رو بندازم که درد دارم رفته به داداشش گفتع با جاریم که پزشکه دیشب اومدن به زور جاریم معاینه ام کرد که ببینه کاری کردم جاریم تو سالنگفت چیزی نزده شاید چیزی خورده باشع ببرینش دکتریا نه امروزم مرخصی گرفته پا شدم لباسامو پرت کرد گفت پاشو بریم ببینم چه غلطی کردی دیگه زدم زیر گریه که کاری نکردم من بچمو جیغ زدم ولم کن ازت بدم میاد همسایمون اومد درو زد شوهرم رفت گفت میام بع حسابت میرسم هنوز نیومده خونه خیلی میترسم چه کار کنم 

بالاخره بچه رو میخواد یا نمیخواد؟

یه بار براش خیلی جدی عصبانی شو جوری که حساب کار دستش بیاد

درسته که شوهرتم باید مراقب میبود و الان مقصره اما از طرفیم حق داره ناراحت باشه هنوز زندگیشو شروع نکرده بابا شده.بالاخره این چیزا امادگی میخواد

کاش هردوتون مراقب بودین

بالاخره بچه رو میخواد یا نمیخواد؟ یه بار براش خیلی جدی عصبانی شو جوری که حساب کار دستش بیاد درسته ...

با پرده حامله شدم من جلوگیری نکردیم بچه رو نمیخواست اول الان میخواد ولی میخواد این بچه نگهداشتنو بدبختیاشو بندازه گردن من بهش میگم درکم نمیکنی میگه منکه گفتم بندازش بعد میره وسایل سیسمونی بچه میخره میاره خونه