2821
2789
عنوان

جمع کردن پول

347 بازدید | 14 پست

به نظرتون خانم ها الان وقتی حقوق میگیریم دیگه میشه همین مقدار پولیم کهبرامون میمونه را چی باهاش بخریم که سرمایه بشه ..اصلا نمیشه هیچ کاری کرد ..دوستم میگه یورو بگیر یا دلار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا طلا میشه خرید بنظرتون یا یه وام بگیریم مثلا قسطشو بدیم ؟

مثلا با 500 یا 600 اینا اونروزا میتونستیم تیکه های ریز ریز طلا بگیریم /الان نمیشه دیگه که 

فعلا ک خریدش درست نیست بنظرم .مخصوصا طلا. بزار فعلا بانک روش سود بیاد تا بعد

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
اصلا طلا میشه خرید بنظرتون یا یه وام بگیریم مثلا قسطشو بدیم ؟ مثلا با 500 یا 600 اینا اونروزا میتون ...

عزيزم صندوق مهر ايرانيان مثلاً ٥ ميليون مي زاري ٣ ماه بعد ٥ ميليون بهت وام مي ده ٤%,دوست من از ٥ ميليون شروع كرده الان ٨٠ تا داره

عزیزم‌به نظرم  ربع سکه بخرالبته نمیدونم حقوقت چه قدره ولی اگه دوتومنه یه تومنشو ربع سکه شاید بشه خرید

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
نه بابا به 2 تومن نمیره 

درک میکنم میفهمم حرفتونو 

ولی همون پولو نگهداریدپس انداز 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
عزيزم صندوق مهر ايرانيان مثلاً ٥ ميليون مي زاري ٣ ماه بعد ٥ ميليون بهت وام مي ده ٤%,دوست من از ٥ ميل ...

قابل اطمینان هست؟

بعد پول خودتم بر میگردونن؟مثلا 5بزاری 5میدن میشه 10؟؟؟

یا پول خودتو به عنوان ضمانت نگه میدارن؟

خدا چرااااا ؟؟؟؟؟
قابل اطمینان هست؟ بعد پول خودتم بر میگردونن؟مثلا 5بزاری 5میدن میشه 10؟؟؟ یا پول خودتو به عنوان ضما ...

اره قابل اطمينان كه هست دوست من ٨ ساله داره اين كارو مي كنه،اره پول خودتو بهت مي ده عزيزم