2777
2789
عنوان

زایمان..

132 بازدید | 16 پست

خانما ب نظرتون من تو این دو سه روز اینده زایمان کنم مشکلی برا بچه نیس؟الان دیگه رسیده اس؟امکانش هست الانا دردم بگیره؟کسی تو هفته ی کن زایکان کرده؟طبق ان تی۳۷هفته و۴روزم

وقتی که بمیرم هرچندم محکم بغلم کنین حس نمیکنم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بله من ٣٧هفته و ٣روز زايمان كردم دكتر شوك زايمان داد بهم و ٤ساعته زايمان كردم

یعنی چی برا چی شوکـ میشه یه توضیح کوچلو بدی😘

یعنی چی برا چی شوکـ میشه یه توضیح کوچلو بدی😘

ببين عزيزم من از ماه هفت انقباضات رحم داشتم و نزديك بود بدنيا بياد با زور امپول و اينا تا ماه نه نگهش داشتن و همش استراحت مطلق بودم بعد اخرين نوبتي ك داشتم پيش دكتر گفتم خسته شدم ديگه ميخام زايمان كنم دكترم هم معاينه داخلي كرد ديد دهانه رحمم نرم شده بعد با دستش يك فشارها و كارهايي كرد ك جيغم دراومد گفت شوك زايمان دادم برو امروز و فردا زايمان ميكني ك من همون شب كيسه ابم پاره شد و زايمان كردم

ببين عزيزم من از ماه هفت انقباضات رحم داشتم و نزديك بود بدنيا بياد با زور امپول و اينا تا ماه نه نگه ...

اها ممنون بچت رسیده بود دیگه؟؟دستگاه نرفت؟

بله سالم بود و ٣٤٠٠ وزنش الان شما ميخواي زودتر زايمان كني؟

میخوام از شنبه شروع کنم تخم شوید و اینجور چیزا خوردن خیلی اذیتم بچم کلا تو لگنه حتی دستشویی هم سختمه برم حس میکنم بچه الاناس ک بیاد خودم حس میکنم زایمانم نزدیکه سره اولی اصلا اینجوری نبودم و با زور امپول فشارتو۴۱هفته دخترم اومد اما این یکی تا یکم راه میرم درد کمر و واژن میگیرم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز