2777
2789
عنوان

درمان سرد مزاجى

343 بازدید | 18 پست

بچه ها كسى درمان گياهى ميشناسه واسه سرد مزاجى مثلا جوشانده اگه ميشناسين لطفا به منم معرفى كنيد يه سوال ديگه ام اينه سرد مزاجى همون رحم سرده ؟

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افشره گل سرخ

جطوريه عزيزم دمنوشه ؟

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
نه فرق دارن رحم سردو  سرد مزاجي

جدى يعنى رحم سرد يه چيز ديگست آخه من هم سرد مزاجم و فكر ميكردم رحم سرد هم دارم .رحم سرد اصلا چيه ؟

گل سرخ.زنجبيل ،فلفل ،خرما ،موز اينا كمك ميكنن

ممنون عزيزم 😍

جدى يعنى رحم سرد يه چيز ديگست آخه من هم سرد مزاجم و فكر ميكردم رحم سرد هم دارم .رحم سرد اصلا چيه ؟

رحم سرد مقولش فرق داره با طب سنتي ميتوني دركان كني سرد مزاجي سردي در رابطس كلا فرق دارن

جطوريه عزيزم دمنوشه ؟

افشره ست نه دم نوش

از داروخانه می تونید بگیرید

روی جعبش توضیح داده نحوه استفاده شو ☺️

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
رحم سرد مقولش فرق داره با طب سنتي ميتوني دركان كني سرد مزاجي سردي در رابطس كلا فرق دارن

آهان متوجه شدم ممنون گلم 

افشره ست نه دم نوش از داروخانه می تونید بگیرید روی جعبش توضیح داده نحوه استفاده شو ☺️

خيلى ممنونم ازت دوستم 😍

ممنون عزيزم 😍

باه زنان بگیر استفاده کن 

درمان سردی رحم و سرد مزاجی زنان

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
باه زنان بگیر استفاده کن  درمان سردی رحم و سرد مزاجی زنان

از كجا بايد بگيرم  عزيرم ؟

از كجا بايد بگيرم  عزيرم ؟

از عطاری ولی حتما از جای معتبر یا پزشک طب سنتی بگیر 

دوست من از جای معتبر گرفته بود خیلییی راضی بود

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
از عطاری ولی حتما از جای معتبر یا پزشک طب سنتی بگیر  دوست من از جای معتبر گرفته بود خیلییی راض ...

باشه گلم خيلى ممنونم ازت