2777
2789
عنوان

سقط شد..😢

465 بازدید | 6 پست

سلام من دو شب پیش سقط داشتم جنین رشدش در ۶ هفته متوقف شده بود و قلب نداشت..

خیلی درد زیادی کشیدم و بدون دارو خودش دفع شد تو خونه.. سونو هم دادم بقایای ۶ سی سی مونده که دکترم گفت زیاد نیست سرم زد و دوتا امپول که بعدش دردم زیاد شد و قرص متیل آرگونوین و دزوسپیتو داده.

میخاستم بپرسم این قرص دزوسپیتو که قرص ضدبارداری هست رو که گفته ۲۱ روز بخورم خوبه یا نه؟ آخه بعضیا میگن نخور بذار طبیعی بدنت به حالت نرمال برگرده و این قرص خونریزو قطع میکنه و اینا

کسی تجربه ای داره

من بعد سقط نخوردم این قرصو ولی قبل بارداری استفاده میکردم برای منظم کردن پریود خیلی هم عالی جواب میداد

ولی به نظرم استفاده نکن بعد سقط بدن خودش چند ماهی طول میکشه تا ترمیم کنه خودشو

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بعد از ivf اولم که بتا از ۴۵ بالاتر نرفت و سقط شد همه داروها رو قطع کرد دکترم، حتی گفت قرص پیشگیری هم نخور

بالاخره هورمونیه دیگه

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
من بعد از ivf اولم که بتا از ۴۵ بالاتر نرفت و سقط شد همه داروها رو قطع کرد دکترم، حتی گفت قرص پیشگیر ...

خانمی من دوست صمیمیم بایدiuiبشه خیلیم خسیسه شما تجربه iuiدارین دفعه اول بشه؟

خدایا شکرت
خانمی من دوست صمیمیم بایدiuiبشه خیلیم خسیسه شما تجربه iuiدارین دفعه اول بشه؟

خسیسه؟!! 

برای‌من جواب نداد

ولی همین چند وقت پیش همینجا یکی‌تاپیک‌زده بود بعد iui مثبت شده بود

چه iui چه ivf فقط تا ۳۰ درصد شانس بارداری دارن هر دفعه

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
خسیسه؟!!  برای‌من جواب نداد ولی همین چند وقت پیش همینجا یکی‌تاپیک‌زده بود بعد iui مثبت شده بو ...

اره میگه دفعه اول شد شد نشد دیگه نمیرم الان پول عکس رنگی داره ولی میخاد بره یه بیمارستان دولتی تاارزون تربشه

خدایا شکرت