2777
2789
عنوان

لگو

263 بازدید | 3 پست

بازی با لگو سبب افزایش خلاقیت در کودکان می شود . همچنین کودکان می تواند با لگو آرزوها و تخیلاتشان را بسازند . در این بین ، کار با لگو سبب دست ورزی و افزایش مهارت های دستی در کودکان نیز می شود . 

این  افزایش دست ورزی در کودکان سبب می شود تا آنها در سال های اول دبستان و پایه های بالاتر در نوشتن و کار با انگشتان زودتر  و بهتر پیشرفت کنند.

امروزه لگوهای جدیدتر و کمی ریزتر از مدل های قدیمی در بازار عرضه شده اند که برای تمام گروه های سنی مناسب اند .حتی بزرگسالان هم می توانند در ساخت آن مشارکت داشته و از انجام آن لذت ببرند.

دنیای لگو ساختنی بسیار بزرگ است و با مدل ها و مضامین بسیار زیادی ، قابل درک است که می توانید کمی احساس غرق شدن کنید و واقعاً نمی دانید چه چیزی را انتخاب کنید.

https://limootop.com/30-%d9%86%d9%85%d9%88%d9%86%d9%87-%d9%84%da%af%d9%88-%d8%b1%d8%a7%d9%87%d9%86%d9%85%d8%a7%db%8c-%d8%ae%d8%b1%db%8c%d8%af-%d9%84%da%af%d9%88/

لیاقت شما بهترین هاست     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان