2777
2789
عنوان

ورم کلیه نوزاد

9360 بازدید | 19 پست

سلام.پسرم ۴۳ روزشه دیروز فهمیدم ورم کلیه داره سمت راست ۶ میل و سمت چپ ۱۰ میل.الان آزمایش ادرار داده دکتر.شنبه باید جوابشو ببرم پیش دکتر.کسی اطلاعات داره که منو از نگرانی در بیاره؟

ازمایش ادرار برای اینکه چک کننن عفونت ادراری داره یا نه

و بعد هم احتمالا میفرستنون عکس رنگی و اسکن و اینا تا بفهمن که این ورم کلیه از برگشت ادرار به کلیه هست یا از تنگی مجاری کلیه

شاید دکتر فعلا بهتون شربت خشک کننده بده تا بعد که جواب عکس و اسکن هارو بگیری

اینم بگم فقط قوی باش جیز خاصی نیست انشالله

اگر ورمش یعنی طول لگنچه اش خیلی بالا نباشه

به چیر خاصی نیاز نداره

اما اگر طول لگنچه از یک حد بالاتر بره باید یک‌عمل انجام بدن روش

انشالله به حق امیرالمونین بع اونجا نمیرسه

شما کدوم شهری عزیزم؟؟؟

خدایا منتظر رسیدن به آرزوی جدیدم هستم🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما نمیدونین طول لگنچه چند باشه عمل میکنن؟

سلام عزیزم. پسرم من هم مثل بچه شماست. خیلی دوست دارم بدونم تورم کلیه اش از بین رفته یا نه. میشه اگر دیدید بهم جواب بدین که چیکار کردین و نتیجه اش چی شد

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
سلام عزیزم. پسرم من هم مثل بچه شماست. خیلی دوست دارم بدونم تورم کلیه اش از بین رفته یا نه. میشه اگر ...

سلام عزیزم. شما کدوم شهرید، ورم کلیه پسرتون چطوری درمان کردین ؟ چن وقتش بود ختنه کردین ؟

خدایا مواظب پسرم باش   
سلام عزیزم  پسرتون چی شد ؟ کلیه چپ پسر منم 11 میلی متر ورم داره

سلام عزیزم شما کدوم شهرید ؟ برای ورم کلیه پسرتون چیکار کردین ؟ ختنه گفتن کی انجام بدین ؟

خدایا مواظب پسرم باش   
سلام عزیزم شما کدوم شهرید ؟ برای ورم کلیه پسرتون چیکار کردین ؟ ختنه گفتن کی انجام بدین ؟

سلام. ما کادی نکردیم خودش خوب شد. البته بعد از ختنه.

البته الان باید دوباره سونو کنیم. 

ختنه رو دو ماهگی کردیم. فکر کنم زودتر میکردیم بهتر بود

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
سلام. ما کادی نکردیم خودش خوب شد. البته بعد از ختنه. البته الان باید دوباره سونو کنیم.  ختنه ...

ورمش چند بود ؟ کدوم دکتر بردید.

پس چرا دکتر به من گفت ختنه نکنید 

پرفسورا هم داره ، دکتر شیرازی 

تازه به من گفت اصلا همچین چیزی نداریم که ورم خوب بشه این تا اخر عمر میمونه ، فقط یا همین مقدار میمونه و هیچکاریش نداریم هیچوقت یا ممکنه زیاد بشه که لازمه عمل بشه

خدایا مواظب پسرم باش   
ورمش چند بود ؟ کدوم دکتر بردید. پس چرا دکتر به من گفت ختنه نکنید  پرفسورا هم داره ، دکتر شیرا ...

به ونیا اکمد پسرت؟ورم پسرم بیشتر بود تو جنینی.به دنبا اکمد سمت داستش خوب بود . سمت چپشم کم شده بود بعد چند ماه. فقط باید زیر نظر باشه. به ما خم گفتن زیر دو ماه ختنه نکنید. بلدش اجازه دادن

سلام. ما کادی نکردیم خودش خوب شد. البته بعد از ختنه. البته الان باید دوباره سونو کنیم.  ختنه ...

سلام عزیزم شما سایت میای 

من دخترم فولنس کلیه نشون داده توسونو

قطر لگنچه هم رده ۱۳ 

بنظرتون زیاده

۳/۵سالشع 

دکتر بهم گفت اول سونوگرافی رو تکرار کن 

بعد اگ تایید شد براش عکس رنگی می‌نویسم 

خیلی نگرانم

دخترم یبوست داره شدید نمی‌دونم فولنس ممکنه اراون باشه بانه 

کاش یکم برام مبنوشتید الان اوضاع پسرتون چطوره کلا دکتر چی میگه چبکاربزاش کردبد؟

وخدایی که بشدت کافیست
سلام عزیزم شما سایت میای  من دخترم فولنس کلیه نشون داده توسونو قطر لگنچه هم رده ۱۳  بنظ ...

سلام عزیزم. والا من در مورد فولنس چیزی نمیدونم. اما پسرم تو ۵ ماهگی خدا رو شکر برطرف شد. ولی خب برای اطمینان خودمون دوباره میخواهیم بریم برای تست