2777
2789
عنوان

اسم پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 47 پست
من اسم پسر دومم رو خواستم بذارم ولی پشیمون شدم

چراااا😮

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخخخ  ولی تو رو خدا دو تیکه نذار  خیلی بده

نه دو اسمه نمیزارم اصلا دوست ندارم 

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 
چراااا😮

نمیدونم حس بدی داد بهم اسم پسر اولم محمد حسین بهش میومد ولی دیگه بدلمون نمیشینه اطرافیان هم بازخورد بدی دادن

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
نمیدونم حس بدی داد بهم اسم پسر اولم محمد حسین بهش میومد ولی دیگه بدلمون نمیشینه اطرافیان هم بازخورد ...

عه چرااا تازه یه اسم به دلم نشسته بودا

عه چرااا تازه یه اسم به دلم نشسته بودا

گلم به دلت نشسته خب بذار من نمیدونم چرا به دلم دیگه تمیشینه

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
مثلا چجور اسمی منظورته یه مثال بزن؟

مثلا اسم پسر نیما کرمی محمد کیا مهر یا همه اسمای دوتایی کلا طولانی ان و همه اول یا آخر اسمشونو میگن خب چه کاری یکی از اسمارو بذارن وقتی میخوان نصفه صدا کنن

مثلا اسم پسر نیما کرمی محمد کیا مهر یا همه اسمای دوتایی کلا طولانی ان و همه اول یا آخر اسمشونو میگن ...

این خدایی طولانیه ولی اسم پسر من محمدحسین چون نذر داشتم جفتشم گذاشتم و پشیمون نیستم همه هم کامل صداش میکنن

من منظورم اونا بود با محمد حسین و علیرضا و امیرحسین و اینا مشکل ندارم

اره خدایی ضایعن اون روز یکی بود میگفت سپینود راد اینو کجای دلم بذارم؟