2777
2789
عنوان

سردرگمم کلافم

242 بازدید | 15 پست

سلام.من۱سال پیش طلاق گرفتم.طلاقمم خیلی یهویی شدچون چندسالی بودکه میخواستم جدابشم امامیترسیدم چون ی پسرداشتم.پسرم الان۹سالشه وپیش باباشه.منم تودوران ازدواجم اربس ازشوهرم خیانت دیده بودم با ی نفردرتماس بودم که کم کم بهم علاقمندشدیم.همه روزاوشبام تواین فکربودم که ایکاش بابای بچم اون بود.خیلی عاشق هم شده بودیم.لحطه ای نبودکه ازهم بیخبرباشیم.اونم توزندگیش باخانمش خیلی مشکل داشت.خلاصه بعد۵سال هم اون هم من طلاق گرفتیم.وبعدازطلاق باهم زندگی کردیم.البته عقدموقت کردیم.الان میخایم عقدکنیم امانمیدونم چم شده.فوق العاده به پسرم فکرمیکنم.اینکه پیشم نیست ومیخام ی زندگی جدیدشروع کنم میترسم.وضعیت مادیمونم به نسبت زندگی قبلم زیادخوب نیست.وهمش نگران مخارج زندگیم واینکه آیامیتونم بااین شرایط جدیدکناربیام یانه.هردفعه هم باهم دعوامیکنیم سرشکاکی بودنش.خیلی بمن شک داره.بحدی که بخام برم آرایشگاهم میاددنبالم و۳ساعت بیرون توماشین میشینه تاکادم تموم بشه.گوشیمومرتب چک میکنه.اگر ی بارتنهابرم بیرون بعدش دعواداریم واعصاب خوردی.اینم بگم که من مهریموگرفتم البته همشونه ولی حدود۸۰تومن.وسایل خونه گرفتم وخونه رهن کردم وماشین گرفتم.ماشینمم همش زیرپای اونه وباهاش میره سرکار.احساس میکنم داره سواستفاده میکنه ازکلمه عشق.هرچی میشه ومیگم تمومش کنیم میگه پس توبامن بازی کردی چندسال والان باکی آشناشدی که میخای ازمن جدابشی.نمیددنم بایدجکارکنم.کارم شده فقط خواب وغذاپختن ونظافت خونه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تورو خدا سر ازدواج دوم دقت کن این اصلا مناسب نیس تنها زندگی کنی بهتره تا دوباره اذیت شی وطلاق و ...

(اهای خواهرشوهر)... من ازت متنفر نیستم،فقط اگه تو آتیش بگیری و قرار باشه بمیری و من آب تو دستم باشه ترجیح میدم بخورمش😏😏😏

به نظر من پایان این زندگی هم اگه ادامه پیدا کنه بازم طلاقه

اینبار چه بسا بدتر حتی بدون ماشین و خونه

اگه آرامش میخوای ازش جدا شو... این آدم از شوهر قبلیت هم بدتره

دوس جونا لطفا برای سلامتی مامانم صلوات بفرستین...ممنونم😔😔

ببخشید ولی من اولا واسه جفتتون متاسفم که هردو در حالی که تو یه زندگی دیگه بودین داشتین به همسراتون خیانت میکردین حد اقل اول تکلیف زندگی اولتو مشخص میکردی بعد میرفتی سراغ یکی دیگه !! حالا هرچه قدرم که شوهرت بد بوده باشه 

خب حالا این رفتا اونم طبیعیه ! چون خودش تو ارتباط سالمی با تو آشنا نشده واسه همینم میترسه که همین کارو که با شوهر قبلیت کردی با اونم بکنی 

آخه اصلابیخیالم نمیشه ومنم فوق العاده ازتنهایی میترسم.البته اینم بگم زمانیکه باهم دوست بودیم اون خیلی ازنظرمادی بمن میرسید.اونموقع داشت وخرج میکرد.الان اصلاسرمایه ای نداره اماهرچی حقوقم میگیره توخونه خرج میکنه.امابازم سردرگمم

عزیزم ناراحت نشیا ولی بذر شک رو خودت توی دلش ساختی واون وقتی بود که با وجود تعهد داشتن به مرد دیگه ای وحتی با وجود مادر بودنت به مرد دیگه ای علاقه مند شدی و باهاش درارتباط بودی  و خیلی طبیعیه که الان بهت اعتماد نکنه و این فکر مثل خوره توی ذهنش باشه که ممکنه به اونم خیانت کنی چون بار اول تونستی پس شک داره که تکرارش نکنی و جدای از موضوع سواستفاده درمورد روابط خودتون سخته اعتمادشو جلب کنی اما شدنیه اگه یه مدت کاملا به میلش رفتار کنی و روی حرفش نه نیاری بعد یه مدت عادی میشه اما اگه فکر میکنی دوست داشتنی درکار نیست و صرفا به چشم کیف پول تورو میبینه بیخیال این رابطه شو و جدی ترش نکن

-مامان                                                          -تُ  روی زَمین  خُدای مَنی

اون مرتب به آینده فکرمیکنه ومیگه هرکاری میکنم تاخوشبختت کنم.کارش هم جوریه که آینده خوبی داره.اماهمیشه حرفی میزنه که نمیتونه روش وایسه.امامن بشدت دوستش دارم واصلانمیتونم به این فکرکنم که بعدازاون بتونم بامرددیگه ای درارتباط باشم.اماالانم دوری ازبچم کلافم کرده.بچم حتی تلفنم که میزنم نمیادباهام حرف بزنه وفحشم میده.کاملامغزشوشوهرسابقم شستشوداده.احساس میکنم که هیچ کسیوندارم غیرازاینی که کنارمه.برای همینم مادیات برام مهم نیست ونمیخام ازدستش بدم امابازم خیلی کلافم.موندم بین عقل واحساسم...

این اقا اصلاااا خوب نیست وبه شدت توصیه میکنم حتما حتما مشاوره برید مشخصه نقطه ضعف تنهایی شما دستش اومده و هرکاری دلش بخواد میکنه مرد شکاک افتضااااحه زندگیت جهنم میشه ک اینکه هی ماشینتو میگیره اصلا شکل قشنگی نداره مرد باید شخصیت و ابوهت مردونگی داشته باشه

ازهمه ممنونم بخاطرنظراتشون.امای چیزی میخام بگم که من توسن۲۰سالگی ازدواج‌کردم و۱۲سال ازشوهرسابقم خیانت وبدرفتاری دیدم.فقط بخاطرپسرم تحملش کردم.اون روزاخیلی تنهابودم وحتی پدرومادرم بخاطررفتارهای شوهرم وتقاضاهاش که همش درخواست پول میکردازشون ودعواراه مینداخت طردم کرده بودن وحتی نمیومدن وزنگ نمیزدن تاحال پسرموبپرسن.هیچ آدمی ازخوشبختی فرارنمیکنه.منم خیلی سختی کشیدم وتنهاکسیکه واقعاکنارم بوداین آقابودوزندگیشوپامن گذاشت.الانم تامنت سرش میزارم که همه چیزازمنه میگه گهی زین بپشت و...یعنی من قبلامیتونستم وخرج میکردم الان ندارم.البته اون ماشینشوفروخت بخاطرمهریه زنش که بهش داد.الان وسیله نداره ومنم نمیتونم ببینم بدون وسیله بره سرکارش.برای همین بهش دادم.وجای دیگه بدون من نمیره باماشین غیرازسرکار.هرجایی که بخام برم حتی ساعت۲شبم باشه پایمه ومیبرتم.

خیلی سخته آدم کسیونداشته باشه.زندگی برای من جوری شده که گاهی اوقات فقط بمرگ فکرمیکنم .فکرکردن به این که ی بچه روبابدبختی بزرگ کنی واینقدروابستت باشه وببینی دیگه نداریش حتی نمیتونی ببینیش یاصداشوبشنوی آزارت میده.روزای خیلی بدی روگذروندم.این اواخرشوهرسابقم مریضی بدی گرفته بودو۳ماه من فقط تواین بیمارستان واون بیمارستان پابپاش بودم وحتی برادراش وفامیلش نمیومدن ی شب بخوابن کنارش.اونم بخاطردردشدیدی که داشت دادمیزدواگرچیزی که میخواست وبراش بدبودودکترمنع کرده بودبهش نمیدادم هرچیزی دم دستش بودپرتاب میکردسمتم.

شوهرسابقم به عنوان کلفت بمن نگاه میکردوانتظارداشت همه کاراشومن انجام بدم حتی واکس کفششو.الان خیلی راحتم وخریدهای خانه راهم باهم میریم انجام میدیم نمیزاره من حتی ی کیسه کوچیک دستم بگیرم.ازنظراینکه واقعاعاشقمه مطمینم امانمیدونم چمه