2777
2789
عنوان

انواع کیست

1224 بازدید | 9 پست

سلام خانوما.من چندین بار رفتم سونوگرافی ب من گفتن کیست آندومتریوز دارم و باید لاپارا کنم.اما آخرین سونو ب من گفتن کیستت اندومتریوز نیست و کیست هموراژیکه.ایا فرقی بین این دو نوع کیست هست؟اگ کسی میدونه بگه لطفا

کیست آندومتذیوز یا شکلاتی ناشی از رشد بافت رحم در جایی غیر از رحمه. مثلا توی تخمدان یا توی لگن و شکم. معمولا دیر درمان میشن و نیاز به لاپارا یا جراحی( بستگی به درجه داره) نیاز پیدا میکنن.

کیستهای فولیکولار ناشی از رشد فولیکول و آزاد نشدن اون هستش. معمولا دوره ای هستند و بعد از یکی دو ماه خودبخود خوب میشن یا با خوردن دو سه ماه قرص های جلوگیری درمان میشن.

کیست هموراژیک کیستهایی هستن که توشون خون وجود داره( دقیقا اطلاعی ندارم) ولی فکر میکنم همون کیستهای فولیکولار ( بخاطر التهاب توی دوره پریود)یا آندو ( بخاطر اینکه بافت رحمه موقع پریود دچار خونریزی میشن)هستند که دچار خونریزی میشن. 

عزیزم به منم گفتن کیست اندو دارم.ولی نه اونقدر قاطع چون کیستم با اچ دی کوچیک شد و اندو به دارو جواب نمیده.هموراژیک که داخلش خونه ولی اندو ازرشد بافت رحم تو جاهای دیگس واز برگشت خون پریود یا زایمان و اینا به اندام های دیگه تشکیل میشه مثل کف لگن روده یا حتی ریه...اگه اندو محدود به یه کیست تخمدان باشه تحملش راحت تره و ممکنه بشه با عمل باز از شرش راحت شد.اما اگه به صورت لکه های خون باشه هم درد زیادی داره موقع پریود هم لک بینی داره هم باعث چسبندگی میشه.خیلیا با لاپرای تمیزو حرفه ای پاکسازی شدن و اندوشون رفته ولی خیلیا پاکسازی ک نشدن هیچ خیلی زودم عود کرده.

شاید در جهانی دیگر….

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم سونو بهم گفت مشکوک به کیست آندومتریوز هستم و احتمالا باید جراحی بشم. ولی دکتر زنان گفت نه، کیست ...

عزیزم پیش یه متخصص برو حتمن چون خیلی فرقه بین کیست فولیکولار و کیست اندو...

شاید در جهانی دیگر….

عزیزم پیش یه متخصص برو حتمن چون خیلی فرقه بین کیست فولیکولار و کیست اندو...

والا پیش متخصص رفتم. دو تا سونوگرافی متفاوت هم رفتم ولی یکیشون گفت کیست هموراژیکه یکیش گفت مشکوکه به آندو( خودشم مطمئن نبود) رفتم پیش دکتر زنان خودم که خیلی قدیمیه و خودشم توی مطبش سونو انجام میده. سونو داخلی کرد و با اطمینان گفت نه فولیکولاره.

عزیزم به منم گفتن کیست اندو دارم.ولی نه اونقدر قاطع چون کیستم با اچ دی کوچیک شد و اندو به دارو جواب ...

منم دکتر سه ماه بهم قرص داد و سه ماه بعد که دوباره سونو کردم کیستها کوچیک شده بود. البته نمی دونم همون کیستهای قبلی بود یا دوباره جدید بودن. چون بعد از قطع قرص و انجام سونو سه ماه فاصله بود.

منم دکتر سه ماه بهم قرص داد و سه ماه بعد که دوباره سونو کردم کیستها کوچیک شده بود. البته نمی دونم هم ...

پس خداروشکر اندو نبوده چون اندو به دارو و قرص جلوگیری جواب نمیده.تغذیه تون رو مراعات کنید ایشالا که همشون میرن.کافعین مصرف نکن چای پررنگ شکلات قهوه و اینا...سعی کن غذاهای سردم کمتر بخوری یا عسل و خرما رو هم بخور روزانه

شاید در جهانی دیگر….