2777
2789
عنوان

توی خرید کمکم کنید

132 بازدید | 13 پست

دوستان سلام، میخوام برای جهیزیه یخچال ،لباسشویی بگیرم ، مارک آزمایش کسی هست که تجربه اسفادشو داشته باشه؟خیلی از مدل دوقلوش خوشم اومده

برای لباسشویی مار سامسونگ خوبه یا اسنوا؟

ببخشید ولی لباسشویی سامسونگ و اسنوا هر دوتاش به درد نمیخوره

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

يخچال خيلي سال پيشمون آزمايش بود نزديك ب ٢٠ سال دست مامانم بود آخر سرم عوضش كرد ولي كارش عالي بود 

سامسونگ هم يه مارك الكي گرونه اصلا كيفيت نداره و تو ايرانم توليد ميكنن ب نظرم همون اسنوا بگير بهتره من خودم هفت ساله دارم خيلي ازش راضيم

من که داشتم اصلا زور نداشت چیزی میذاشتم توشو بشوره خدماتشم تا یه سال کشش داد,مام مجبور شدیم با تهدید پولمونو پس بگیریم الان ال جی خریدیم واقعا قابل مقایسه نیست,البته یخچالم سامسونگه خیلی عالیه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
ال جی چطور؟ دختر عموم داره صداش خیلیه اما کیفیت شستشوش خوبه

ال جی صداش بیشتر از سامسونگه و کمتر از اسنوا و.....سامسونگ صداش خیلی کمه ولی من که هیچ ازش راضی نبودم شایدم مال من خراب بوده

يخچال خيلي سال پيشمون آزمايش بود نزديك ب ٢٠ سال دست مامانم بود آخر سرم عوضش كرد ولي كارش عالي بود&nb ...

ممنون بابت نظرتون ، کیفیت بدنه و ظرافت خوبی داره خیلی به دلم نشسته ، امیدوارم اگه خریدم مثل مال شما خوب از آب در بیاد

منم فكر ميكرد سامسونگ خيلى عاليه واسه جهزيه ام خريدم ولى راضى نيستم يه بارم بى دليل يهويي خراب شد ولى ال جى يا همون اسنوا 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

ببین عزیزم من برا وسیله خونه خیلی وسواسم گرچه پولدار نیستم ولی سعی میکنم چیز خوب بخرم,اگه پول داری همه چی ال جی بگیری بهتره من گاز و لباسشوییش رو دارم همه از یخچالش تعریف میکردن ولی برا من جور نشد یخچالم سامسونگه اگه میشد اونم ال جی میخریدم,آدم یه بار پول بده چیز حسابی بخره هر روز مجبور به عوض کردن و تعمیر نشه

ببین عزیزم من برا وسیله خونه خیلی وسواسم گرچه پولدار نیستم ولی سعی میکنم چیز خوب بخرم,اگه پول داری ه ...

ممنون لباسشویی رو ال جی میگیرم ، ساید هاش خیلی گرون شده فک کنم نتونم بگیرم☹