2777
2789
عنوان

مادرشوهری

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 35 پست

برا اولین بار ترشی انداختم خیلی خوشمزه و عالی شده بود.شوهرم همش تعریف میکرد.اوردم سر سفره که بخورن انقد ایراد گرفت وای چقد ترشه.شوهرم میگفت خب ترشی باید ترش باشه دیگه 

منم هیچی نگفتم.

بعد رفتم خونشون ترشی انداخته بود آب خالی اصلا نه سرکه داشت نه نمک انگار فقط کلمشو جوشونده بود.

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 9سال ازدواج کردم ندیدمش توی یه شهرم هستیم سرازدواج بامن باشوهرم حرفش شده بودهنوزقهرنیومده خونه ما ...

وای چقدر کینه ای بعد 9 سال هنوز دست از حرفاش نمیکشه

شروع رژیم  .....وزن شروع رژیم ۷۲ وزن هدف ۵۸ .....وزن کنونی ۶۵.

کار خوبی میکنی درستشم همینه ...ولی شوهرم خیلی باغشون رو دوست داره منم مجبوری میرم

نرو عزیزم چن بار نرو ب شوهرتم یاد بده بدون تو جایی نره دوتایی برین بیرون سعی کن بهش خوش بگذره دوتایی ک میرین... اینجوری کمتر میره باغ...بابای منم باغ داره پاشیم هر شب هرشب بریم باغ ک چی بشه... هفته ای ی بار دور همی میریم ناهار اونجا هر کسم غذای خودشو میاره

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
برا اولین بار ترشی انداختم خیلی خوشمزه و عالی شده بود.شوهرم همش تعریف میکرد.اوردم سر سفره که بخورن ا ...

دقبقا چون خودشون بلد نیستن نمیخوان عروسشونم بلد باشه...اخه مادرشوهرمنم اشپزیش خیلی بده 

دقبقا چون خودشون بلد نیستن نمیخوان عروسشونم بلد باشه...اخه مادرشوهرمنم اشپزیش خیلی بده 

عین مادر شوهر من...برنجشیا شل شده یا دم نکشیده

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
نرو عزیزم چن بار نرو ب شوهرتم یاد بده بدون تو جایی نره دوتایی برین بیرون سعی کن بهش خوش بگذره دوتایی ...

البته ما هفته ای دو شب میریم ولی خب باید کمترش کنم.

خب اخه ایراد بگیرن از ما بد میشه؟ من شوهرم مهمه که دستپختمو قبول داره.

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟
عین مادر شوهر من...برنجشیا شل شده یا دم نکشیده

مادرشوهرم در حدی که اشپزیش بده که شوهرم هیجی اونجا دوست نداشته ونمیخورده مثل مرغ و...ولی. الان همه چی میخوره 

البته ما هفته ای دو شب میریم ولی خب باید کمترش کنم.

بکن دوهفته یک بار کم کم کمش کن

اره ولی برام اصلامهم نیس بهترگفته بودنبایدترک باشه شوهرم گفته بودانتخاب من همینه 

خیلی هم خوب .. راحتی از روابط بین خاندان شوهر به خدا

خب اخه ایراد بگیرن از ما بد میشه؟ من شوهرم مهمه که دستپختمو قبول داره.

نه دیگه حرصشون که خالی میشه ....من دیشب از شوهرم پرسیدم غذا روغنی بود. که مامانت ابنجوری گفت چون واقعا کم روغن ریخته بودم گفت نه بابا مامانم میخواد یه چیزی بگه

نه دیگه حرصشون که خالی میشه ....من دیشب از شوهرم پرسیدم غذا روغنی بود. که مامانت ابنجوری گفت چون واق ...

عجبا.پس بزار بگن.

چقد بی ادب...شمام دفعه دیگ پنیر و گوجه ببر بگو نمیخواستم غذای روغنی بخورین

اتفاقا اگه اینکارو کنم بدشم نمیاد چون خودش اشپزیش خیلی بده و پدرشوهر و برادرشوهرم خیلی غذاهام رو دوست دارن. و تعریف میکنن ترجیح میده منم درست نکنم