2777
2789

دعای دسته جمعی برای شوهر و روابط زناشویی

خدایا شکرت که خوبی های شوهرامون بیشتر به چشممون میاد و از انچه که خوشمون نمیاد میگذریم خدایا شکرت که بهمون کمک میکنی ببخشیم و با عشق رفتار کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاده اون تبلیغه تو تلویزیون افتادم😂😂خدارو ک شکر ولی بهترینای دنیا معنیش چیز دیگسا🤗🤗😁😁

خدای مهربونم ب همه منتظرا نی نی بده لطفا مواظب نی نی های توشکم مامانا هم باش😍😍😍😘😘اون نی نی هاییم ک بدنیا اومدنو در پناه خودت حفظ کن عاشقتم

شوهرای ما بخشی از خدا هستن همینطور که ما بخشی از خدا هستیم .من همیشه وقتی میخوام از رفتاری حرفی واکنش شوهرم ناراحت بشم به خودم یاداوری میکنم اون بخشی از خداست و شایسته اینه که با عشق باهاش رفتار  کنم

بالاخره هر شخصی کم وکاستی و عیب و ایرادی هم داره خود ماهم ۱۰۰‎٪ اون چیزی نیستیم که شوهرامون از دختر رویاهاشون توقع داشتن 

پس همیشه باید جنبه مثبت قضیه رو دید

به زندگی هاتون عشـــق بورزید خانوما ♥️

خدایا شکرت بابت اون شوهری که خودت میدونی آدم نیستن و ننداختی تو دامنم و هنوز سینگلم    

خدایا شکرت بابت بهترین خوش اخلاق ترین دست و دل باز ترین شوهر دنیا که قسمتم میشه و در کنارش دنیا برام بهشت میشه

خدایا شکرت بابت بهترین خوش اخلاق ترین دست و دل باز ترین شوهر دنیا که قسمتم میشه و در کنارش دنیا برام ...

اقا خب بسه استثنا داره خب

جایی که قانون به پایان رسد، ظلم آغاز می شود... 

عشق واژه کمرنگ زندگیامون شده.اونقدر گیر نداشته های زندگیمون هستیم که داشته ها مون دیده نمیشن .الان شوهر خوابیده من بابت هر نفس کشیدنش خدا رو شکر میکنم اینکه سایه اش بالا سرمه اینکه روم غیرت داره اینکه هست با همه صد نبودنش خدایا شکرت