2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش من پزشک نیستم دانشجوی پزشکیم گفتم شاید بتونم کمکی کنم.‌.

ولی خوب اینا مهمه که پسرتون چند سالشه

و اینکه توی تنفسش مشکلی پیش اومده یانه

دردش از خواب بیدارش میکنه یا نه و بهش دست میزنه براش قابل تحمله یانه

راستش من پزشک نیستم دانشجوی پزشکیم گفتم شاید بتونم کمکی کنم.‌. ولی خوب اینا مهمه که پسرتون چند سالش ...

ممنونم ..چهار سالشه...میگه درد ندارم ...تنفسش مشکلی نداره...الانم راحت خوابه

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘
ممنونم ..چهار سالشه...میگه درد ندارم ...تنفسش مشکلی نداره...الانم راحت خوابه

نگران نباشید اگر شکستی ایجاد شده باشه خدای نکرده بهش دست بزنین واقعا براش دردناکه و نمیتونه تحملش کنه 

بنطرم به حرف متخصص اعتماد کنید بخصوص اگر دکتر خوبی باشه

ولی بد نیست برای اطمینان جای دیگه هم ببرید پیش متخصص e.n.t

نگران نباشید اگر شکستی ایجاد شده باشه خدای نکرده بهش دست بزنین واقعا براش دردناکه و نمیتونه تحملش کن ...

بهش دست میزنم درد نداره...برای رفع کبودی و ورم چیزی میدونید.....راستی بعد ازاینکه از دکتر اوردمش خیلی ورم کرده

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘
بهش دست میزنم درد نداره...برای رفع کبودی و ورم چیزی میدونید.....راستی بعد ازاینکه از دکتر اوردمش خیل ...

منم همچین مشکلی قبلا واسم پیش اومد بینیم ترک برداشت تا چند روز کبود شد و ورم داشت

خود به خود خوب شد

منم همچین مشکلی قبلا واسم پیش اومد بینیم ترک برداشت تا چند روز کبود شد و ورم داشت خود به خود خوب شد

ورمش زیاد بود؟دماغ پسرم خیلی تغییر کرده

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘