2777
2789
😔 ینی شعور ندارن حامله ای ی تیکه بیارن برات  کف دستو بگیر جلو دهنت بو بکش

یه سوال عزیز

الان پسرم دوماهشه ، با همسایه واحد چسبیده به همیم ، تو حاملگی انتظاری ازش نداشتم ولی چیزیم واسم نیاورد یا کمک 

الان اون حاملس ، هرچی درست کنم شوهرم میگه بهشون بدم ، یا شوهرش به شوهرم گفته که خانمت اگه کمک خانمم کنه خوب میشه 

از این حرفا زورم میاد میگم مگه من حامله نبودم مگه من ویار نکردم یا دست تنها غریب نبودم ، سر اینا با شوهرم بحث میکنم کارم اشتباهه بنظرتون؟؟

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
یه سوال عزیز الان پسرم دوماهشه ، با همسایه واحد چسبیده به همیم ، تو حاملگی انتظاری ازش نداشتم ولی چ ...

ببین ن میتونم بگم اشتباهه ن درس یجورایی حق داری ولی میگن  

تو نیکی کنو در دجله انداز ک ایزد در بیابانت دهد باز 

تو اصلا ب این فکر نکن ک حامله بودی برات چیزی نیوردیا.... فک کن ب خواهرت داری کمک میکنی غذا میدی 

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین ن میتونم بگم اشتباهه ن درس یجورایی حق داری ولی میگن    تو نیکی کنو در دجله انداز ک ...

میدم بهش حتی تو حاملگی خودم که اون هنوز حامله نبود می‌فرستادم بهش که بوش میره هوس میکنن

از این انتظارات زیاد و کارای شوهرم زورم میگیره

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
میدم بهش حتی تو حاملگی خودم که اون هنوز حامله نبود می‌فرستادم بهش که بوش میره هوس میکنن از این انتظ ...

عزیزم 

خودتو ناراحت نکن میفهمم چی میگی 

مردن دیگه عب نداره از این ب بعد قبل اینک شوهرت بهت یادآوری کنه بهت بگه فلان چیزو ببر قبلش خودت دس ب کار شو  چون شوهر خانومه اینجوری گفته ب شوهرتون زبون باز کردعه شوهر شمام میخواد کمکشون کنی

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..
عزیزم  خودتو ناراحت نکن میفهمم چی میگی  مردن دیگه عب نداره از این ب بعد قبل اینک شوهرت ب ...

باشه عزیز ممنون فداتشم🌷🌷

باشه عزیز ممنون فداتشم🌷🌷

خاهش میکنم 

خدانکنه خانومی😊

وا مگه میشه همچین چیزی کجا بری. 

نميدونم پرونده رو بهم داد گفت ديگه وظيفه من تا هفته٣٧هست من ايتاليا هستم و گفت بعدش مربوط به بيمارستان ميشي منم بيمارستان رفتم ميگه تو هفتت كمه من رفتم داخل چهل و هيچ چك نشدم پنجشنبه باز برم بيمارستان ببينم چي ميشه