2777
2789
عنوان

خرید خونه

273 بازدید | 15 پست

سلام خانم ها ما تازه یک جایی و موقتا خریدیم تا ارزش پولمون افت نکنه ، چند روز پیش یک خونه خوب  خیابان عمار آبکوه ششم پیدا کردیم 100متر یک میلیارد بود بهمون فشار می اومد اما خیلی از نقشه و جا خونه خودمون اومد گفتیم عب نداره ملک 16سالع بود، اما دو ساعت قبل نشستمون طرف قرارداد زد زیر قرار و گفت پشیمون شده ، حالا بعد چند هفته که دلار به نسبت ثابت شده( آخه طرف می خواست بره از ایران) پیگیری کردیم بنگاهی گفت میگه نمی‌خواد بفروشه اگرم بفرچشه دیگه یک میلیارد و چهارصد میده حالا نمی دونم بنگاهی دروغ میگه تا چون خونه خوبی خودش بخرتش یا اینکه واقعا همین قدر اون منطقه کسی اونجاها زندگی می کنه خبر داره قیمت خونه سن و سال دار بازسازی نشده چنده؟!؟!؟

این آینده کدام بود که بهترین روزهای عمرمان را حرام دیدارش کردیم........

من اونجاها نیستم‌ ولی زیر بارش نرید هردو طرف هم بنگاه هم مالک احتمالا دندون تیز کردن چه خبره یعو ۱ ونیم برابر کردن 

۶ ۱سال ساخت هم که زیاده

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من اونجاها نیستم‌ ولی زیر بارش نرید هردو طرف هم بنگاه هم مالک احتمالا دندون تیز کردن چه خبره یعو ۱ و ...

منم شکم به اینه که طرف دیده خیلی بنگاه‌ها اصرارش کردن یه چیزی پرونده بی خیالش بشن یا شک افتاده

بايد بريد همه مسكنا بپرسيد من پدرم همسرم تو كار ملكن از هفته پيش همچنان قيمتا داره ميره بالا

بله درسته الان ما مجبور شدیم یک خونه تو خیابون بهار تهرانپارس خریدیم دیگه متری ۹میلیون پول دادیم برا همین جا البته سنش چندسال از اونجا کمتر بازسازی شده هم هست ولی اونجا خیلی خوب بود

بله درسته الان ما مجبور شدیم یک خونه تو خیابون بهار تهرانپارس خریدیم دیگه متری ۹میلیون پول دادیم برا ...

من همسرم و پدرم تهرانپارسن

قيمت ريز دارم

خواستي كمم ميكنم عزيزم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

بدجور چشممون و گرفته خونه اش ، مادرشوهرم هم دیده کلی نذر و نیاز کرده تا قسمت ما بشه نمی دونم اگر قرار نبود ما بخریمش حکمتش چی بود رفتیم دیدیم 😖

من همسرم و پدرم تهرانپارسن قيمت ريز دارم خواستي كمم ميكنم عزيزم

عه چه جالب ما خونه ای که گرفتیم بهترین خیابان فرعی بهار، ۱۳۰ جعفربای زیر ۱۵ سال ۸۶ متر ما خریدیم ۸۲۰ میلیون اونها که به منطقه آشنا نیستم همش میگن گرون خریدیم خودمونم شک افتادیم اما یه بنگاهی میگه همین الان ۸۴۰ آزمون میخره اگر پشیمون شدیم

عه چه جالب ما خونه ای که گرفتیم بهترین خیابان فرعی بهار، ۱۳۰ جعفربای زیر ۱۵ سال ۸۶ متر ما خریدیم ۸۲۰ ...

كدوم تيكه

چند طبقه چند واخدي

ببخشيد همسرم اينارو پرسيد

من از شما پرسيدم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
كدوم تيكه چند طبقه چند واخدي ببخشيد همسرم اينارو پرسيد من از شما پرسيدم

ما قسمت نزدیک به اتوبان هستیم خونه دو کله است ، ۱۰ واحدی ما واحد ۴ جنوبی هستیم ، مرسی از کمکتون 

خوبه به قيمت خريديد گرون نخريديد

عه خداروشکر پس مرسی میشه سوال کنید ملک این خیابون ما دیگه ماکزیمم چنده؟ نوساز نه ها همین ۱۰, ۱۵ ساله؟