2777
2789

من تصمیم دارم شام فقط یه مدل بدیم تو یه تالار معمولی تر تمیز .ماشین خودمون را گل بزنیم ولی برای ارایش و لباس گفتم درجه یکش را می زارم با اتلیه ...چون ماندگاره ولی بقیه چیزا خورده می شه می ره کسی هم یادش نمی مونه ما تو عروسیم ژله نداشتیم یا موز نزاشته بودم تو میوه ها ... برای حنا بندون هم کلا اقووام درجه یک 50 نفریم ما و اونا که گفتیم خورشت سبزی بدیم می خوان بخورن نمی خوان به جهنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واا چرا ابلهانه شاید یکی مجبور باشه مثل ما !!!😒😒😒

برا یه شب ۲سال ادم از شکم خودش بزنه!

برا خونه گرفتن و اینا نمیگم

ولی برا اینکه بکنی حلق مردم واقعا با عقل جور در نمیاد

چه کنم؟ دل به که بندم؟ به کجا روی کنم؟بازگو ای به کنارِ دگری خفته ی من!!

عزیزم به نظرم کاملا بستکی خودشون داره یکی از اشنایانمون با این که خانواده هردوتاشون مخالف بودن از صفر تا صد وسایل خونه و... خودشون تهیه کردن و بعد هم یک جشن کوچیک گرفتن الان که پنج سال از اون ماجرا میگذره هر وقت یکی از خانواده ها بخواد اذیت کنه در این مورد باهم از انتخابی که کردن دفاع میکنن و خیلیم راضین بعضیا هم نه خود عروس خانوم نه اقا داماد راضی نیستن این جوری و مخصوصا به خاطر چشم و هم چشمی گاهی اوقات توقعات غیر منطقی دارن و از هم سفینه فضایی میخوان😂😂

اینایی که کوتاه اومدن و یه سری چیزا رو نگرفتن وقتی بقیه رو میبینید تو دلتون مقایسه نمیکنید؟مثلا بگید ...

من هیچ وقت تا حالا نگفتم کاش تو زندگیم 

جز موردی که به مادرم گوش دادم 

نه با خودم میگم اون موقع این تصمیم رو گرفتی و اگه مشورت کردی که اون تصمیم در اون زمان بهترین بوده 

پس مثل برخی زنها ها های و وای وای نمیکنم که میرن رو اعصاب 

ولی بنظرم حتما لباس و ارایش بگیر 

میخوام اسممو عوض کنم نمیشه  🤨
گفتنش اسونه من خیلی بهش فک کردم میترسم بعدا ب دلم بمونه و پشیمون شم !

نمیگم‌نگیر در حد بودجه ات بگیر

حالا هرچقدر

چه کنم؟ دل به که بندم؟ به کجا روی کنم؟بازگو ای به کنارِ دگری خفته ی من!!

ما تو دوران عقد خونه خریدیم بهمین خاطر یه مراسم ساده گرفتیم بدون آتلیه و شام و... الانم که ۷ سال میگذره نه تنها حسرت نمیخورم بلکه خیلی هم راضیم که اون موقع عوض تجملات خونه خریدیم و مستاجری نکشیدیم

نمیگم‌نگیر در حد بودجه ات بگیر حالا هرچقدر

بودجه ک میره واسه خرید طلا و خیلی چیزای دیگه !با این گرونی طلا باید پول تالارو بدی تا بتونی یه نیم ست معمولی بخری .همه چی راحت دوبرابر شده 

منتظرم .....