2777
2789
عنوان

لکه بینی

141 بازدید | 17 پست

سلام دوستان .خیلی ترسیدم دستام میلرزه یکم لک دیدم ۱۱:۳۰ بود ۱۲ رفتم دستشویی یک قطره دیگه دیدم. یعنی سقط کردم؟ از کجا بفهمم کسی بوده اینجوری باشه ؟ لطفا بگین

خداروشکر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارام باش دختر 

خدا مراقبه لک همه دارن 

فقط بخواب و استراحت کن 

لابد کار سنگین کردی یا سرپا ایستادی و راه رفتی بالاخره یه دلیلی داشته وگرنه خدای نکرده ربطی به س نداره 

من حتی از نوشتن اون کلمه هم میترسم اصلا بهشششش فکر نکن بسپار به خدای خودت و فقط ذکر بگو 

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
ارام باش دختر  خدا مراقبه لک همه دارن  فقط بخواب و استراحت کن  لابد کار سنگین کردی ...

اره امروز از صبح سر پا بودم خونرو تمیز میکردم . تا ظهر عصرم ادامش یعنی مال اونِ طبیعی؟

خداروشکر
استراحت کن.منم این شرایطو داشتم .لک و خونریزی.استراحت مطلق شدم دیگه چند هفته ست.حتما فردا برو دکتر و ...

باشه ممنونم .ببخشید شما چقدر خون میدیدین

خداروشکر
اره امروز از صبح سر پا بودم خونرو تمیز میکردم . تا ظهر عصرم ادامش یعنی مال اونِ طبیعی؟

اره نمیخواد خونه تمیز کنی ول کن منم  هی خونه جمع میکردم و پله بالا پایین میکردم لک دیدم الان دیگ دست به چیزی نمیزنم فقط دراز میکشم ما مراعات میکنیم اما اصل کاری دست خداست که باید مراقب باشه خودش بهمون ارامش بده همین

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
اره نمیخواد خونه تمیز کنی ول کن منم  هی خونه جمع میکردم و پله بالا پایین میکردم لک دیدم الان دی ...

پس شمام بعد یک روز پر کار لک دیدین؟ مرسی حرفاتون خیلی ارومم کرد 

خداروشکر
باشه ممنونم .ببخشید شما چقدر خون میدیدین

زیااااد.خونریزی داشتم دیگه.پد استفاده میکردم.دوبار اینجوری شدم.سعی کن کار سنگین نکنی و استراحت داشته باشی .کارای خیلی معمولیتو انجام بده با احتیاط.هیچی نمیشه عزیزم.نگران نباش