2777
2789
عنوان

امن کمنجی (پنیرک)

6076 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها کسی هست که از عرق پنیرک یا همون امن کمنجی برای نوزاد استفاده کرده باشه اگه استفاده کردین میشه بگین اندازه ای که استفاده کردین خیلی مهم برام 

برا نوزاد سه ماهه چقدر باید استفاده کنیم

من عرقش که نه ولی دم کردشو هروقت سرما بخورن یا سرفه بکنن تااااا دلت بخواد دادم بهشون

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان که ۴و۷ ساله ان ولی من چندین ساله از ۵.۶ ماهگی فک کنم دمکردشو میریختم تو شیشه شیر با دوتا قند شیرینش میکردم میدادم به خوردشون.خیلیییی خوبه هاااا

گوش شیطون کر من دوسه سالی میشد که نمیبردمشون دکتر.تااا میدیدم اثر سرفه یا سرماخوردگی اومده براشون دم میکردم خوب میشدن.

ولی گل شما ۳ ماهشه اگه خواستی بدی بهش بیشتر از دوسه قاشق نده

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
همون که گل بنفش داره دیگه 

اره عزیزم میگن برا عفونت و سرفه و خس خس سینه نوزاد عالیه در کنار اینا برا بزرگ سالا هم‌ مخصوصا خانما فایده های زیادی داره یه سرچ کنی خیلی مفیده

الان که ۴و۷ ساله ان ولی من چندین ساله از ۵.۶ ماهگی فک کنم دمکردشو میریختم تو شیشه شیر با دوتا قند شی ...

سلام عزیزم خوبین

ببخشید بچه ی من۲۰ماهشه سرماخورده خوب نمیشه

میشه پنیرک رو بجوشونم و بهش بدم

اشکالی نداره؟

سلام عزیزم خوبینببخشید بچه ی من۲۰ماهشه سرماخورده خوب نمیشهمیشه پنیرک رو بجوشونم و بهش بدماشکالی ندار ...

سلام عزیزم شما پنیرک دادین ب بچه تون ؟من بچه نه ماهه دارم ک با دارو خوب نشده میتونم بدم بهش ؟

متاهل و بسیار عاشق لطفا درخواست دوستی ندید

ببخشید علایم بچتون چیه ؟الان بستریه؟

به ماهه داره دارو مصرف می‌کنه ولی خوب نشد 

خدا نکنه بستری بشه😭

سرفه و خلط گلو 

خس خس سینه 

آبریزشش بهتر شده 

تب هم نداشت 

عزیزم ندی بهترعدوباره ببرش دکتر

سه بار دکتر بردمش 

نزدیک چهل روزه درگیره 

دکتر اسپری آسم براش نوشته 

نمی‌ذاره با دمیار بزنم کلافه شدیم از این دارو ها😓

سه بار دکتر بردمش نزدیک چهل روزه درگیره دکتر اسپری آسم براش نوشته نمی‌ذاره با دمیار بزنم کلافه شدیم ...

الهی عزیزم💔☹️

خیلی ناراحت شدم

طفلی

میفهمم خیلی سخته.من ب بچم داروی گیاهی سرخود دادم حساسیت کرد 

الان نمیتونه دمنوشای گیاهی بخوره

ب سرفه میفته

سرفای خیلی خیلی خشک و شدید