2777
2789

من تا۳۰ هفته فقط۲ کیلو اضافه کردم الانم زیاد شکم ندارم اضافه وزن از ماهای اخر شروع میشه 

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تا۳۰ هفته فقط۲ کیلو اضافه کردم الانم زیاد شکم ندارم اضافه وزن از ماهای اخر شروع میشه 

بهداشت بهم گفت ارجاع میدیمت متخصص تغذیه

سرگروه @یخچول گروه رز زرد وزن اولیه ۶۸         وزن هدف ۵۸
بهداشت بهم گفت ارجاع میدیمت متخصص تغذیه

نه بابا ول کن حرف الکی زدن وزن جنینت اگ نرماله اهمیت نده واسه من۲۸هفته یک کیلو بود میگفتن وزنش کمه بعدش تو۳۱هفته شده بود۱۸۰۰کاملا نرمال بود همین الانم یکی نگام کنه فک نمیکنه باردارم 

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔