sara_naz_ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 609 عنوان جلوگیری 527 بازدید | 10 پست بچه ها برای جلوگیری از بارداری چه چیزی کم تر ضرر به من میزنه و ۱۰۰٪ هست. من کیست پستان دارم دکتر اجازه قرص جلوگیری بهم نمیده. رویای شما تاریخ انقضا ندارد. نفس عمیق بکشید و دوباره شروع کنید 1397/05/29 | 20:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sara_naz_ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 609 بچه ها لطفا جواب میدید ؟ کسی راجع به ای یو دی میتونه کمکم کنه؟ رویای شما تاریخ انقضا ندارد. نفس عمیق بکشید و دوباره شروع کنید
آرمیلاجووون عضویت: 1397/04/30 تعداد پست: 400 بچه ها لطفا جواب میدید ؟ کسی راجع به ای یو دی میتونه کمکم کنه؟ ای یو دی ممکن به بعضی افراد نسازه و باعث خون ریزی و لکه بینی مداوم بشه ❤دختر نازم وجودت بهترین هدیه عشقست❤
ehsanew عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 3285 بهترینش کاندوم هست من از دکتر پرسیدم بی ضرر هست . کاندوم ساده ما 3 تا
sara_naz_ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 609 بهترینش کاندوم هست من از دکتر پرسیدم بی ضرر هست . کاندوم ساده آخه کاندوم حس میکنم بهش اعتمادی نیست نمیدونم گفتنش درسته یا نه. ولی من به شخصه اصلا متوجه پاره شدنش نمیشم. چند تا بارداری نا خواسته داشتم اینطوری از اونجایی که واقعا سقط رو جنایت میدونم میترسم تکرار بشه بازم و احساس گناه خفم میکنه ☹️ رویای شما تاریخ انقضا ندارد. نفس عمیق بکشید و دوباره شروع کنید
sara_naz_ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 609 طبيعي جلوگيري كن عزيزم عشقم منظورت از طبیعی رو واضح تر میگی بطفا. رویای شما تاریخ انقضا ندارد. نفس عمیق بکشید و دوباره شروع کنید
sara_naz_ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 609 منم كيست پستان دارم درمان داره کیست پستان ؟ اگر بعد از اومدن نینی بخوام بهش شیر بدم چی؟ رویای شما تاریخ انقضا ندارد. نفس عمیق بکشید و دوباره شروع کنید
akooooooonazi عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 795 درمان داره کیست پستان ؟ اگر بعد از اومدن نینی بخوام بهش شیر بدم چی؟ من از دكترم پرسيدم گفت هيچ مشكلي بوجود نمياد