2777
2789
عنوان

جدایی

434 بازدید | 15 پست

نامزدم میخاد ازم جداشه شمارو به امام رضا قسم میدم برام دعا کنید برگرده شمارو به فاطمه زهرا دعا کنید زندگیم جهنم شده طاقت ندارم شب روزم شده گریه حتی شده یه صلوات برام بگید شاید خدا فرجس بکنه خاهش میکنم خاهرای عزیزم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من برات دعا میکنم هرچی خیره همون شه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

برات آیت الکرسی و سوره قدر و کوثر خوندم انشاالله هر چی به صلاحته و باعث خوشبختیت میشه همون بشه  و زندگی شیرینی نصیبت میشع🙏🌹☺

ناراحت نشی اینو میگم ولی کسی که بخواد بره هیچ وقت نمیتونی به زور نگهش داری

الان جدا بشید خیلی بهتر از چند سال بعده که پای یه طفل معصومم وسطه

یا رب دعای خسته دلان مستجاب کن...

با سلام صلوات که معجزه نمیشه

اول ببین مشکل از کجاست و ریشه یآبی کن

بعد بگو هرچی به صلاحمه

اونیکه میخواد بره با قل و زنجیرم نمیتونی همیشه کنارت نگهش داری

🌸بر چهره دلربای مهدی(ع)صلوات😍🌸🙏

نمیدونم بخدا بعد۶ماه ی هو زد زیر همه چی هرچی دعا میخونم گریه میکنم هیچ فایده ای نداره دیگ امیدمم از دست دادم دارم میمیرم اصن بام حرف نمیزنه ترو خدا برام دعا کنید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز