2777
2789
عنوان

عکسی سرشار از امید 😍😙 (ivf)

408 بازدید | 12 پست

ای جانم .. اینجارو ببین 

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا

آخرسر طبیعی به دنیا اومده یا با ای وی اف؟چون خیلی وقتا بعد چندبار ای وی اف بارداری طبیعی اتفاق میوفته

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر مادرا گناهن مخصوصا مادرایی ک درد انتظار رو کشیدن و درد دوا دکتر

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

اجییای گلم .. خصوصا اونایی که پروسه ی درمانی  ivf  رو دنبال میکنید ، الهی دامن همگی سبز بشه 

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا
آخرسر طبیعی به دنیا اومده یا با ای وی اف؟چون خیلی وقتا بعد چندبار ای وی اف بارداری طبیعی اتفاق میوفت ...

نمیدونم گلم .. عکس از نتِ

منم نزدیک 4سال انتظار کشیدم یه عالمه بیبی چک دارم خداروشکر بعد 4سال باردار شدم الانم پسرم نزدیک 1سالشه یکبارخواستم اینجوری ازش عکس بندازم ولی همسرم دل گرفت میگفت بیبی چکا رو میبینم انگار اون روزای تلخ برام تداعی میشه منم بیخیالش شدم دیگه 

ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه 

👼پسرم تاج سرم 👼