2777
2789
عنوان

خانمای با تجربه بیان

81 بازدید | 12 پست

پسرم امسال پیش دبستانیه میخواستم برم برای ثبت نام به نظرتون مدرسه ببرم یا مراکز مهد 

پسرم خیلی وابسته اس محیط کدوم بهتره کسی تجربه داره 

دنیا به شایستگی هایت پاسخ میدهد نه به آرزوهایت ،پس شایسته آرزوهایت باش
دقیقا سوال منم هست.پسر منم خیلی ارومه میترسم اذیت شه مدرسه

هر کدوم که برات بهتره ببر فقط قبلش حتما مطمئن شو که آموزش,و پرورش منطقه تون مدرک اون مهد رو قبول میکنه برای سال بعد که کلاس اول میشه

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی کسی دوروبرش مدرسه ای نداشتع

من پیش دبستانی مدرسه غیر انتفاعی ثبت نامش کردم

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
هر کدوم که برات بهتره ببر فقط قبلش حتما مطمئن شو که آموزش,و پرورش منطقه تون مدرک اون مهد رو قبول میک ...

برای من فرقی نداره فقط از پسرم میترسم خیلی حساسه و وابسته اس 

دنیا به شایستگی هایت پاسخ میدهد نه به آرزوهایت ،پس شایسته آرزوهایت باش
مرسی عزیزم.شما میدونی تقریبا هزینش چقدره؟

گفتم  غیر انتفاعی ثبت نام کردم دو ودویست البته بدون سرویس

برای من فرقی نداره فقط از پسرم میترسم خیلی حساسه و وابسته اس 

خب پس ببرش مهد چون تو مهد حداقل دو سه هفته اول رو میزارن در صورت نیاز پیش پسرت بمونی مدرسه قانون مند تره  اما حتما از مدرکش مطمئن شو

مرسی عزیزم من اطراف خودمون پرسیدم نزدیک 4 تومن غیر انتفاعی

شهر با شهر فراق میکنه یه نرخ ثابت ندارن که برای ادا اصول اضافیشونم پول میگیرن