2777
2789
عنوان

دروغ بگيم..

| مشاهده متن کامل بحث + 8210 بازدید | 605 پست

@دخترم_فاطمه_یاس    سلاااام گلدختر منتظرتما امشب😍

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایران خیییییلی خوبه اصلا دزد نداره اختلاس نیست کسی بخاطر نون شبش خود فروشی نمیکنه هیچ پدری شرمنده بچش نیست که تو عید قربان پول واسه خریدن غذا و خوراکی نداره 

خلاصه ما اینجا بخاطر کار زیاد و درامد زیاد و مسعولانی که به فکر مردمند نه به فکر جیب خودشون، حالمون خییییلی خوبه همگی بگید خییییییلی

با شاد بودن، زیبا بودن، رنگی بودن، خندیدن، رقصیدن و آواز خواندن هم میتوان به بهشت رفت... کافیست انسان باشیم
جهازم قيمتش ٢٤٠ ميليون شده     سه تا خونه داريم تو بهترين نقطه ي تهران     ...

عزیزم این واقعیت زندگی یکی از کاربرای سایته😊

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

بچه ها نمی خواستم بگم اما.... من یه دکتر روان شناسم، بین بیماران زیادم که توی مطبم می یان پیشم،  می یام به سایت شما...

توی بیمارستان روانی هم خیلی از بیمارا طرفدار و شیفته ی من هستن، منم داستانای اینجا رو براشون می خونم خیلی دوست دارن...

من یه طوطی سخنگو دارم..

یه شوهر خوشگل و مهربون و با احساس و عاشق با قدی حدود ۲ متر!... و ۴ عدد بچه... دو دختر دو پسر... الان اونا کنار من خوابشون برده.. طوطی با بچه های من بازی می کنه و اونا رو دوست داره...

دیگه بیش ازین از چیزای  خصوصی زندگیم نگم بهتره.

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....

کنکور شرکت کردم رتبم زیر صد شد .

۲۸ سالمه .چهارتا بچه دارم. دوتاشون ازدواج کردن دوتا دانشجو دارم. هرسال روز تولدم همسرم ۲۰ ملیون بهم هدیه میده من پس انداز کردم میخوام باشون فرار کنم برم خااااارججج 

من بچگیمو یادم نمیاد فقط یادمه مدرسه میرفتم بابام شوهرم داد هی گفتم من میخوام درس بخونم کتکم زد گف غ ...

قشنگگگ مشخصه داری دروغ میگییی مگه میشه شوهر بیفته تو دیگ بپزه😄😄😄

الکی مثلا میخام مچ بگیرم اصلنم نمیدونم این پیج پیج دروغگوهاست😀😀😀😀

به نکات زیر توجه شود: ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهند بود. و من الله التوفیق

منم حامله ام چند وقت دیگه نی نیم میاد تو بغلم خونمون هم عوض کردیم 

به نکات زیر توجه شود: ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهند بود. و من الله التوفیق