بچه ها امروز داشتم حساب کتاب میکردم دیدم خرج یکماه خورد و خوراکمون شد 20 میلیون. 😆
😒😂😂😂😂😂😂
خیلی خوب بود
تیکرم مال بارداری نیست.تیکر رسیدن به بزرگترین آرزوهامه💓😘😍کاربری اولم مال سال۹۵هست😌😋زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس😍اگه حاجتتونو از امام حسین (ع)گرفتید برای ازدواج من و خواهرکوچولوم دعا کنید🌹🌼
من عاشق جاریامم.بخصوص اون آخری ک خیلی فضوله، علاقه خاصی بهش دارم، نامزدمم. ماشالا انقد کاریه ک نگو صبح ساعت شیش پا میشه میره سرکار تا غروب ک برگرده یبار نشد تا ظهر بخوابه و من حرص بخورم، قبلش خییییلی خواستگار داشتم یکی هم از یکی بهتر فقط بخاطر خصوصیات بارز نامزدم همشون رد کردم، خانوادمم ک اووووف ورد لبشون اسم نامزدمه انقد ک. دوسش دارن و ب من افتخار میکنن.. خونوادم همیشه خدا پشتم بودن مخصوصا داداشای عزیزم با اینکه زن دارن ولی اصلا یبار نشد ادای زن زلیلارو دربیارن یا اینکه ب مکر و دسیسه زناشون گوش بدن البته زن داداشام درنوع خودشون هم خیلی خوببن
من وکیلم شوهرمم شرکت مهندسی داره هم خونه داریم بالای شهر تو برج هم ماشین هر کدوم دوتا شاسی بلند داریم. تازه لاغرم هستم باربی. صورت انجلینا جولی اندام جنیفر. خاک تو سر همه
من الان تو سفینه فضایی نشستم دارم کباب میخورم و به خورشید نگاه میکنم..😊حس خوبیه..من و شوهرم تو این سفینه تنهاییم..مقصدمون مریخه..تا برسیم بچمم به دنیا میاد..اونجا یک پایگاه ساختن مخصوص آخرالزمان..شما درجریان نیستید..اینجا میرم استخر..استخرش شیشه ایه انگار دارم تو فضا شنا میکنم خیلی خوبه..همه امکانات زندگی خوب رو داره فقط حیف تنهاییم..تا برسیم زمین کلا نابود شده..
(پرستارها خیلی مهربونن فقط نمیدونم چرا با زنجیر بستنم به تخت بهم قرص میدن😂)
معمار برج ایفل من بودم،کارشناس معاملات نفتی بین المللی هستم با ده سال سابقه ی کار،به عنوان دختر شایسته ی سال انتخاب شدم،و یکی از تاثیر گذارترین مجریان تلویزیونی جهان هستم،و و و ......
من معلمم و یه زندگی مستقل و عالی دارم دانشجوام یه ماه یه ماه میرم خوابگاه و شوهرممو نمییینم دلم خیلی براش تنگ شده خیلی پولدارم گواهینامه گرفتم و دنبال ماشینم جک یا دنا سراغ دارین خبرم کنین😧
آقایون داداشام لطفا زیر خط فقر یکم دوستانه تر بشینید بقیه هم جا شن راستی دوستان چهار درصدیی که بالای خط فقرن ، احساس تنهایی و پوچی و خطر نمیکنین؟🤔چطوری نمیترسین تنهایی بالای خط فقر زندگی میکنین اصن بالای خط فقر ی حس عجیبیه مث بیابون برهوت میمونه کسی توش نیست😐 چیه نکنه تویی ک داری میخونی هم از خودمونی کلک😂 اصن چرا همه چی ایقد گرونه؟😒چرا من چاقم؟🙄 چرا من تو تابستون باید ساعت هشت صب کلاس داشته باشم؟😐چرا وقتی ازدواج کردی بعد از چند سال میای عکستونو میذاری میگی من و شوهرم ب هم میایم یا ن؟🤦حالا مثن ب هم نیاید میخوای چ کار کنی اسی جون؟طلاق میگیری گلم؟😒 فقط اعصاب خودتو خراب میکنی😁 چرا ترامپ زیر چشماش ایقد سفیده؟😑چرا تو داری امضامو میخونی؟😂چرا به هایده میگن یه خواننده ی لس آنجلسی...؟چرا کرمانشاهیا بعد از دوسال هنوز خونه ندارن ؟چرا امسال سیل اومد؟چرا نذاشتن جنازه ی فرهاد توی ایران خاک بشه؟چرا سزارین توی ایران اختیاری نیست و زنان حامله برای ب دنیا اوردن فرزند باید کلی استرس داشته باشن؟🙁 چرا انقدر ب حرف دیگران اهمیت میدیم؟ چرا اهواز هوا نداره؟چرا مردم تو فقر و گرسنگی دارن زندگی میکنن؟چرا ؟ چرا ؟چرا...؟
یه تست ژامبونم خوردیم روش طلا رنده کرده بودن شد ۹۵۰
کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️ ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستمپذیران چه؟ ستمپذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.