2777
2789
عنوان

دروغ بگيم..

| مشاهده متن کامل بحث + 8210 بازدید | 605 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همههه خوشبختيهاي زندگي مشتركم رو مديون خونواده شوهرم بودم مخصووووصااا مادرشوهرو خواهرشوهرم😊😊

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت

عه ببخشید دیر تاپیکو دیدم

اخه اونموقع داشتیم سوار هواپیما میشدیم بیایم ترکیه مجبور شدم گوشی آیفونمو خاموش کنم

الانم تو یکی از خونه هامون توی ترکیه داریم کنار استخر جکوزی ریلکس میکنیم

منم دیگه یواش یواش باید برم اخه شوهرم تو بنز منتظر منه  بچم میگه با فراریمون بریم ولی من قبول نمیکنم  

این خدمتکارم ولم نمیکنه که هی برای نوشیدنی میاره نمیزاره برم حاضر شم برم دیگه

😂😂😂😂😂😂😂😂😂حسابی تو نقشم فرو رفتم 

چند روز پیش ترامپ بهم زنگ زد گفت میخواد تحریما رو برداره .....

دیروز تو خیابون یه ساک پر از جواهر پیدا کردم ولی رفتم دادم خیریه😊😋

امشب هوس کافه ی فرانسه رو کردم با هواپیمای خصوصیم ۳ ساعته رفتم برگشتم.......

رفتم تو مغازه یارو بهم گفت چون زیباید کل مغازه ماله شما خخخخخخ

قرار شده با ممد قلی سر کوچه ازدواج کنم خیلیی پسر خوفیه😂

بچه ها من از آینده اومدم از سال2040

ما یه گروه بودیم که داشتیم رو زمان و سفر در زمان کار میکردیم بالاخره دیروز موفق شدیم تو زمان سفر کنیم منم اومدم اينجابهتون بگم ایران تا سال 2022ميشه قدرت اول جهان فقط این مدت و تحمل کنيدد پیروزی نزدیکه امشبم قراره بريم قبل از میلاد مسیح تا یه ساعت دیگه هم که زمان حرکته میخوام تو نی نی سایت بچرخم

من مادر سه تا بچه ی شیطونم.دوتا پسر ی دختردارم.از صبح تا شب باهاشون سرگرمم و خیلی حال میکنم.قصد دارم چهارمی هم حامله بشم تا قبل از عید.شوهرمم داره ی خونه بزرگتر میخره که بچه هامون راحت باشن.الهی مامانی فداشون بشه😢😢😢

اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔

همتون دعوتید رستوران گردون برج میلاد به صرف 30مدل غذا 30مدل دسر و پیش غذا فردا شام ...فقط اسم رمز برای ورود رو بایداز پی وی براتون بفرستم ....بعله 😎

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است