2777
2789
عنوان

دروغ بگيم..

| مشاهده متن کامل بحث + 8210 بازدید | 605 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دلار خریدم ۱۰۰۰ تومن خانوما باور نمیکنید؟ راستی شرایط اقامت ایران چیه؟چند تا دوست امریکایی دارم ...

اقامت  مستقيم تو امريكا نداره چون كشور جهان سومي امريكا

بايد بره سك كشور از اون كشور بياد ايران

مثلا بره روسيه از روسيه بياد

قضاوت فقط کار خداست...

دلار شده 1200

پراید 6 میلیون 206 شده 12 میلیون

گفتن همه ی تحصیل کرده بیان تو شرکت نفت یا هر اداره ای ک بخان استخدام بشن 

دولت به خانمهای خانه دار ماهی 5میلیون میدن ک در رفاه باشن بدون اینکه بیان سرکار تا بدون دغدغه بچه هاشونو بزرگ کنن 

هیچ جوان بالای 30 سال مجرد چه دختر چ پسر هیچ جا یافت نمیشه 

دولت ب هر زوج ابتدای زندگی یک آپارتمان 100 متری میده 

بارش باران به حد کافی هست و مشکل کم آبی نیست 

هوای همه شهرا پاک و تمیزه 

اقامت  مستقيم تو امريكا نداره چون كشور جهان سومي امريكا بايد بره سك كشور از اون كشور بياد ايرا ...

بیچاره امریکایی ها که نمیتونند سیتی زن اینجارو بگیرن😄😄

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
عه حاج اقا اينجا چيكار ميكني

حاجی نشدم هنوز جیگر

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍
امروز یه خونه خریدم 2 ملیون طلا شده گرمی 10 تومن گوشت و برنج و خورد وخوراک که نگو همه چی فوق العاده ...

تو دگ خیلی اغراق کردی😂😂😂😂😂😂

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪

ی چیزی تعریف کنم ی بنده خدایی سن بالا مریض شده گفته نمیدونم چ گناهی کردم اینجوری شدم نماز نمیخونم که میخونم روزه نمیکیرم که میگیرم دروغ نمیگم ک میگم🤣🤣🤣

حالا شما هم دروغ نمیگین ک میگین

خدایا شکرت❤🌱