2777
2789
عنوان

دروغ بگيم..

| مشاهده متن کامل بحث + 8210 بازدید | 605 پست

من یه ماه پیش عروسی گرفتم

مادر شوهرم انقد ذوق میکرد

کنار مامان بابام خونه گرفتیم

ارشد قبول شدم

سرویس طلای ۳۰ ملیونی خریدم😂😂😂

خونه مون ۵۰۰متره

ماشینمونم بنزه(اصلا اسم ماشین مدل بالا بلد نیستم😁)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسرم عااااشقمه 

میمیره برام میگه خانومم تودنیاتکه

هرروز میپرسه عزیزم دوست داری چه کارهایی انجام بدی کجادلت میخواد بری

هرروز میگه برو پیش مامانت اینا و احوال خانوادمو میپرسه

توی همه کارها کمکم میکنه

بابت کمک های مالی که بهش کردم ازم تشکرمیکنه و خیلی چیزای دیگه

هرروزم یخچال رو پرمیکنه

نازمم میکشه

ای خدا چی میشد اگراینجوری میش

الهی و ربی من لی غیرک. کسی چه می داند شاید قلب قرآن، سوره "یاسین" همان "یا حسین" است که بی سر شده است...!علامه طباطبایی

من ۱۸ سالمه تو عقد باردار شدم ولی سه قلو نبود تازه الان با این که بچه دارم

انقد خوشگلم برادرشوهرای خودم که هیچ برادر شوهرای شمام بهم نظر دارن

شوهرمم نمیزاره دست به سیاه و سفبد بزنم چه تو پری چه تو غیر پری

۵۰۰ میلیونم بهم میرسید از یه جایی از بس دستم لرزید بخاطر برادر شوهرم پولا از دستم افتاد گم‌شد😂

تازه شوهرمم الان مطبه

"تولید مثل" اسمش روشه، اگه واقعا خوبید، مثل خودتونو تولید کنید. با تشکر

ایران بهترین جای دنیا برای زندگیه،همه چیز ارزونه هوا پاک اسمون پاک،ریس جمهمورمون بعترین ریس دنیاست،مردمون خوشحالترین و راستگوترین و درستکارترین مردم جهانن،همه چی ارزونه ما چقد خوشحالیم

بنده دو ماهه ازدواج کردم خونه سه بلکس میشینم جهازم رو اوف دیگه نگم....شوهرم عاشق و حیرون منه ...قراره ۶ تا بچه داشته باشیم (البته شوهرم مشهوره نمیگم کدوم بازیگر)

.من یه نویسنده مشهور شدم ماهی ۱۰ تا حقوقمه اصلا هم بیکار نیستم سرم خیلی شلوغههه

پایان شب سیه سپید است💕

مدیونین . کنین خانواده ما همشون سرشون تو گوشیه اصلا گرمتر از کانون گرم خانواده ما نمی تونی پیدا کنی😑😑😑😀😀😀😀

یک صلوات مهمونم می کنید؟                                در خواست دوستی پذیرفته نمی شود😊😊
جهازم قيمتش ٢٤٠ ميليون شده     سه تا خونه داريم تو بهترين نقطه ي تهران     ...

منفجر شدم خخخخخ

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

سوئد زندگی میکنم تنها با پسرم.خیلی  خوشبختم خیلیییی پولدار هوار تاااااا دور از همه آدما تنها دارم کیف میکنم و لذت میبرم از زندگیم. شوهرم مرده از شرش خلاص شدم همه ارثشم رسیده به پسرم  

من دیشب خواب دیدم رفتم هتل داشتم پیش یه آقای چاقی اسممونومینوشت ماپرایدداریم به خاطرپارکینگ ازم پرسی ...

ماشین ما مگان بودچن ماه  پیش ک فروختیم یهو همه چی گرون شد😐

تو لندن يك خونه قشنگ و لاكچري دارم 

ازم دعوت كردن به عنوان زيباترين و خوش اندام ترين زن جهان كانديد بشم ولي چه كنم دينم اجازه نميده قبول كنم 

ملكه انگلستان دعوتم كرد با هاش تو كأخ سلطنتي نهار بخورم و لي من گفتم غذاهاي شما گوشتش حلال نيست اونم گفت تو رو خدا تو بيا من ميگم همه غذاها را با گوشت حلال درست كنند خلاصه رفتم و دلش را نشكستم از هم صحبتي با من خيلي خوشش أومد و بهم گفت چند روز اينجا بمون الانم دارم از اتاق مخصوص براتون پست ميزارم الانم يكي داره صدام ميكنه يس سر آ يم كامينگ نَ ُ 

ملكه براي عصرونه فرستاده دنبالم فعلا باي

ميدونم معجزه ميشه و تو بر ميگردى خونه عزيزم