2777
2789
عنوان

دروغ بگيم..

| مشاهده متن کامل بحث + 8210 بازدید | 605 پست
شوهرمو سرتوپامو طلا گرفته ی کنیز تو خونه همه کارامو میکنه منم میشینم جم نگاه میکنم هروز خدام موهامو ...

اره باو من كنيزام كنيز دارن

قضاوت فقط کار خداست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من و خواهرشوهرم خیلی باهم صمیمی هستیم و همودوسداریم😁

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
من میخوام برم ویلای شمالمون به خدمتکارم گفتم اسپیکرو روشن کنه نه ببخشید اسکوتر 😫 نهههه😧 اسپلنت 😓

😂😂😂😂😂😂😂😂

مهربونا واسم دعا ميكنيد دخترم سالم و صالح و باهوش و زيبا باشه😍😍😍😍 خدا انشاالله دامن همه منتظرا رو سبز كنه❤️❤️❤️

من خیلی خوشبختم شوهرم خیلی مهربونه و خیلی با درکه نمیذاره دست ب سیاهو سفید بزنم ی خونه ی ۵۰۰۰متری داریم ی عالمه پول داریم ک نمیدونیم چیکارش کنیم مادرشوهرم و جاریم شدیدا خوبین شدیدااااااااااااا

ای خدا😔😔😔

دلار شده هزار تومن

طلا شده پنجاه هزار تومن

تا به حال در ایران اختلاسی حتی به اندازه یه ریال وجود نداشته

هیچ احتکاری گزارش نشده

خزر رو نفروختیم

دریاچه ارومیه خشک نشده

جنوب اصلا گرد و غبار وریزگرد نداره هواش عالیه

واینکه آرزوی همه ی مردم جهان سفر به کشور ایران و دیدن ایران هستششششششش.

من بچگیمو یادم نمیاد فقط یادمه مدرسه میرفتم بابام شوهرم داد هی گفتم من میخوام درس بخونم کتکم زد گف غلط میکنی من دیگه نون خور نمیخوام به زور شوهر کردم رفتم یه روستا تو خونه مادرشوهرم زندگی کردم هرروز یه دور شوهرم کتکم میزد یه دور مادرشوهرم منم هی میپختم میشستم میذاشتم جلوشون بعد یه روز آش درست کردم شوهرم اومد گف این چیه بی نمکه بعد که داشت همینجوری کتکم میزد هلش دادم تو دیگ آش پخته شد بعد دادمش مادرش خورد مسموم شد مرد منم پاشدم اومدم شهر همینجوری که داشتم تو خیابون راه میرفتم یه زنو شوهر باکلاس اومدن گفتم واو تو چقد شبیه دختر مایی که تو بچگی گم شد بعد رفتیم آزمایش دی ان ای و اینا معلوم شد بچه اونام الانم آمریکام فردا عروسیمه با یه پسر پولدار یه جشن لاکچری میگیریم 

بهم به چشم جوجه نگاه نکنید قبلا عضو بودم 😬