2777
2789
عنوان

دروغ بگيم..

| مشاهده متن کامل بحث + 8210 بازدید | 605 پست
خوردین یا خریدین؟ ماتوشیم الان با ما خریدین؟ بابا مریخ خواری تا چقدر دیگه!! این مملکت قانون نداره؟

عزیزم این مملکت که قانون داره فقط هنوز نرفتن مریخ اونجا رو هم قانونی کنن بزرگان این مملکت😂

ورژن جديد.......عروس خانوم وکیلم؟!؟عروس رفته با دوس پسراش بهم بزنه !!! میاد الان !😐😂😂😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اي بابا من موهام تا پايين پامه نميزاره باد ببرتم

خوشبحالت مال منم رو زمین کشیده میشد یکی از پشت کوتاش کرد 

)نمیدونم یادتون میاد اون دختره رو که میگفت پسره منو میخواستع بهش گفتم نه از پشت موهامو برید ریخت وسط کوچه تو همین سایت بودا😂)

ورژن جديد.......عروس خانوم وکیلم؟!؟عروس رفته با دوس پسراش بهم بزنه !!! میاد الان !😐😂😂😂😂😂
مريخ مال منه باو

سندشو دارن میارن با لیموزین برای رسید عکسشو میفرستم از چنگت در اوردم😂

خواهرم داره از ماه مياد 😐😐😐 ١ ساله نديدمش از وقتي خونش رو برده ماه فقط شبا برام دست تكون ميداد سا ...

من چشامو ببندم رو ماهم هرروز ميبينمش الانم بهت سلام ميرسونه

قضاوت فقط کار خداست...
بچه ها شماهم ملک تو مریخ خریدین؟ ما یه ۱۰۰۰متر زمین گرفتیم دادیم بسازن فقط نمیدونم مترو خط جدید میزن ...

بگو ابگوشت من برات پرت ميكنم از اينجا 

فقط محكم بگير رو زمين نريزه 

قضاوت فقط کار خداست...