2777
2789
عنوان

دروغ بگيم..

| مشاهده متن کامل بحث + 8210 بازدید | 605 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دیگه یه آقای کرمانی برنده شد ببخشید ولی خیلی بهت خندیدم خیلی خواب بودی

😢😢😢😢داشتم برای خودم چه نقشه هایی می کشیدم ولی حیف 😢😢خوش به حال آقای کرمانی 😩

🌹خدایا ممنونم که همه جا هوامو داری 🌹

زيادي تو نقشت فرو رفتي😂

جدی میگم. تازه من یه تاپیکم دارم که  به همه هم گفتم  گاوم. 

تازه گاوهای زیاد دیگه ای هم توو نی نی سایت هست. اینم لینکش!!! :)

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1631776/من-گاوم-تو-چی-هستی?postId=54066142

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
عهههه معلومه  ما و دروغ؟ ما اينجا همه  خودمونيم ما نقاب نداريم اصلا همه خودمونيم

اصلااااااا، همگي صاف و ساده چون اب 😁😁

پسرم ، پاره ي تنم ، بي صبرااانه منتظر گرفتن دستاي قشنگم ❤️❤️❤️

خواهرم داره از ماه مياد 😐😐😐 ١ ساله نديدمش از وقتي خونش رو برده ماه فقط شبا برام دست تكون ميداد سايه دستشو ميديدم

از ان روزي كه با شلاق خون ديوار چين را ساختند ادميت مرده بود گرچه ادم زنده بود
هواپيمام رو من ديگه استفاده نميكنم سوختش كه تموم ميشه ميگم يه جديد بيارن واسم 😂😂😂😂 حالا بگو خدمت ...

😂😂😂

اره باو ب نظر من هواپيما كه يك هفته كار كنه ديگه فاسد ميشه ديدي هواپيماهاي مسافربريمونم اصلا از زمان شاه نيس

قضاوت فقط کار خداست...

[QUOTE=67091041]😂😂😂 اره باو ب نظر من هواپيما كه يك هفته كار كنه ديگه فاسد ميشه ديدي هواپيماهاي مسافربريمونم اصلا ...[/QUOTE]

اونا همه هواپيما هاي خانوادگي ماست داديم دولت ازش استفاده كنه مال بابابزرگم ايناست

از ان روزي كه با شلاق خون ديوار چين را ساختند ادميت مرده بود گرچه ادم زنده بود
من كه اصلا دستشوييم نميگيره سيستم دفع ندارم  طلا پس ميدم😂

پس تو بگو فاضلابتون از کجا رد میشه :)

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

بچه ها شماهم ملک تو مریخ خریدین؟ ما یه ۱۰۰۰متر زمین گرفتیم دادیم بسازن فقط نمیدونم مترو خط جدید میزنه از تهران تا مریخ؟ اخه این سفینه رایدرمون رو اخراج کردم قوم شوهرم میخوان بیان نمیشه بفرستم دنبالشون میخوام بگم با مترو بیان راحتتره. فقط اینجا اب زیاد نیست میخوام ابگوشت بار بذارم یکم سختمه