2777
2789
عنوان

بختک

| مشاهده متن کامل بحث + 12492 بازدید | 42 پست
من که با خوندن سوره جواب گرفتم  

خرافی هم نیس چون منطقیه .الان اینجا خیلیا گفتن دلیلش برا اعصابه با خوندن قرانم آدم اروم میشه پس منطقیه

به بعد از مرگ اعتقاد دارم . اعتقاد دارم که میبینه شرایطمو میبینه سختی هایی ک میکشم رو 🤘🏻💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم، بختک نیست...

یه نوع فلج مغزیه ب گفته ی دوستان...و احتمالا یا انقدددر خسته میشی توی طول روز، یااینکه خوابت تنظیم نیست...

اگه خوابت تنظیم باشه و اگه توی طول روز زیاد به خودت فشار نیاری، احتمال اینکه این اتفاق بیوفته، خیلی کم میشه...

منم روم میوفته حالا خیلی ها میان میگن خرافاتی و فلج مغزی چیکار کنم فلج مغز نشم منم هر وقت تنها بخوابم روم میوفته قرآن گذاشتم بالا سرم ون یکاد گذاشتم حتی آخرین بار یادمه نماز خواندن قرآن خوندم اومدم خوابیدم افتاد روم الان بخاطر اینکه باردارم میرم پایین پیش مادر شوهرم اینامیخوابم خیلی بده اصلا تنها می‌ترسم بخوابم راه حل چیه اخه

منم روم میوفته حالا خیلی ها میان میگن خرافاتی و فلج مغزی چیکار کنم فلج مغز نشم منم هر وقت تنها بخواب ...

اره خیلی بده .ولی من حتی اگه دور و برم هم ادم باشه باز بختک ولم نمیکنه

اره خیلی بده .ولی من حتی اگه دور و برم هم ادم باشه باز بختک ولم نمیکنه

من از وقتی پدر بزرگ م فوت شد افتاد روم الان ۴سال گذشته یادمه مامان بابام داشتن حرف می‌زدند منم خوابیده بودم تو جام بیدار بودم ی لحظه هرکاری کردم نتونستم تکون بخورم بعد چند بار بازم افتاد ولی الان تنها بودنی میوفته از وقتی ازدواج کردم شوهرم می‌ره سرکار میوفته از وقتی باردار شدم تنها نمیخوابم می‌ترسم بچه هم بترسه