2777
2789
عزیزم در انتظار نی نی هستی؟

بله 

چون دوتاسقط و خارج رحم داشتم و بتام بالا نرفته گفتم خوشا به حالت چون بتا که بالا باشه همه چیز خوبه 

خیالت راحت 

خدایا شکرت که پسرمو صحیح و سالم بهم دادی  ممنون خداجون الحمدالله رب العالمین 
عدد بتا سن بارداری نشون میده معمولا شما فک کنم دو تا۴روز دیگه برید سونو گرافی ساک بارداری قابل رویت

دکتر پری روز با بتای 2600سونوگرافی شکمی کرد گفت چیزی نمیبینم بعد نوشت سونوی واژینال به همون خاطر نگرانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله  چون دوتاسقط و خارج رحم داشتم و بتام بالا نرفته گفتم خوشا به حالت چون بتا که بالا باشه همه ...

عزیزم به حق حضرت علی اصغر ایشالله خدا یه نی نی مامانی بهت بده.پس چرا تو سونوی شکمی گفت چیزی نمیبینم

اگه درد و لکه بینی نداری نمیخواد بری سونو واژینال بهت قول میدم ۵شنبه سونو شکمی بری ساک با سونو شکمی ...

یعنی میگی چون زود بوده ساک با سونوی شکمی دیده نشده؟

عزیزم به حق حضرت علی اصغر ایشالله خدا یه نی نی مامانی بهت بده.پس چرا تو سونوی شکمی گفت چیزی نمیبینم

کی سونو دادی ؟؟؟

چندروز گذشته از پریت که رفتی سونو؟؟

دکتر پری روز با بتای 2600سونوگرافی شکمی کرد گفت چیزی نمیبینم بعد نوشت سونوی واژینال به همون خاطر نگر ...

نگران نباش بذار چند روز بگذره اخر هفته برو سونو شکمی بده  اونم تو مرکز سونو گرافی که دستگاهاش پیشرفته باشه اگه تو مطب دکتر زنان انجام دادی سونو قبلیتو به اون اکتفا نکن سونوهای مطب دکتر زنان پیشرفته نیستن

دوست منم دقیقا مثل شما بود مطب دکتر خودش سونو کرد گفت چیزی نمیبینم منم بش گفت پاشو برو سونو گرافی رفت دید بله یه ساک خوشکل رویت شد

بله  چون دوتاسقط و خارج رحم داشتم و بتام بالا نرفته گفتم خوشا به حالت چون بتا که بالا باشه همه ...

ان شا الله به زودی اولاد سالم قسمتتون میشه برات صلوات فرستادم

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
ان شا الله به زودی اولاد سالم قسمتتون میشه برات صلوات فرستادم

ممنون خانمی

خدا بچه شما هم حفظ کنه 

چهار پنج روز از موعدم گذشته بود

صبر کن وارد هفته شیشی که شدی بری که ساک ببینه