2821
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 79 پست
دوری از خانواده آدمو میکشه له میکنه دور از جونه شما که میخونید پیاممو من خونم بودم تازه عروس بودم زن ...

خیلی ناراحت شدم روحشون شاد. منم خیلی این موضوع که از خانوادم دور میشم اذیتم میکنه

اینطور که شنیدم رسم و رسومات اصفهانی ها خاصه واقعا این طوره؟

خاص و نمیدونم 

ولی خیلییی زیاده 

مناسبتا زیاده مثلا قبل عروسی برا عروس شب یلدا کلی جشن و خرید و هدیه 

بعد همین کارو بعد عروسی شما برا داماد باید کنین 

جهاز و باید تمام و کمال بدین و بچینین فامیل داماد بیان دوته دونه ببینن 

اینا نمونه های کوچیکش

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی ناراحت شدم روحشون شاد. منم خیلی این موضوع که از خانوادم دور میشم اذیتم میکنه

زنده باشی عزیزم من اگه پیش مامانم هم بودم باز اتفاقی که مقدر الهی بوده میوفتاد من استخاره کردم عالی شد و بخدا اعتماد کردم و حس میکنم کار خوبی کردم چون یه جیزایی مثه عمر انسان ها دست خداست فقط،شمام استخاره کن و با اعتماد تمام به کلام خدا پیش برو ولی دوری اذیت میکنه خلاصه 

در حد معرفی و شناختن بوده تا اینجا اخلاق هر دو خوب بوده

بازم به نظرم به اخلاق بیشتر تکیه کن تا چیزای دیگه

ولی دوری از خانواده و شهر و دیار هم مسئله ی مهمی هست اگه انتخابش کنی،دیگه نباید غر بزنی یا به این فکرکنی که میاین شهرخودتون خیلی دقت کن گلم

امیدوارم خوشبخت شی😊

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇

دومی که شهر خودتونه بهتره کارمندم هست اختلاف سنتونم ۱۳ ساله به نظر من بد نیست 

اصفهانیا کلی رسم و روسوم دارن قبل از اینکه قبول کنی در مورد رسماشون بپرس من خودمم اصفهانیم معمولا انتظار زیادی از دختر و خانوادش دارن خوب تحقیق کنید 

ایشالا خوشبخت بشی عزیزم

عزیزم از نظر من در نهایت اختلاف سنی انقدر زیاد خیلی خوب نیست٬ اما مسافت اوکیه. اگر فکر می کنی خواستگار اصفهانیت رو می تونی یک زمانی خیلی دوست داشته باشی و عاشقش بشی و از نظر اخلاقی و فکری خودتون دوتا با هم تفاهم دارین بهش فکر کن. 

من مادربزرگم زنجانیه٬ اصفهان هم رفت و آمد زیاد داشتیم از بچگی. به نظرم این شهرها اختلاف فرهنگی عمده ای با هم ندارن٬ ملیت و دین و زبان (چون زنجانی ها که تا جایی که من دیدم اصولا فارسی حرف می زنن نسل جدید) و... همه یکیه٬ اختلاف های جزیی که بین دوتا خانواده هم ممکنه باشه. 

البته شاید تو ازدواج سنتی همه ی این اختلاف های جزیی هم مهم باشه٬ اما به نظر من مهم علاقه و مشترکات فکری درک متقابلیه که دو نفر خودشون نسبت به هم دارن٬ فرهنگ خانوادگی و شهر و.... ثانویه ست.

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 
۱۳ سال 

بابا اشتباه تايپي بود گوشيم خ شد نشد ويرايش بزنم ١٠٠نفري ريختين سرم😁☹️

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 

اصفهانیاخیلی رسوم پیچیده ای دارن,فوق العاده هم جهاز بایدببری,بخاطرراه هم هروقت بخای نمی تونی خونوادتوببینی 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ خدایامراقب پسرکوچولوم باش

عزیز راه دور رو اغلب کنارمیان و عادی میشه واسشون ولی خب بازم به احساسات و نحوه برخوردت بعدا با این قضیه فک کن با توجه بع ویژگی هات...مهم فرهنگ هست که بررسیش کنید

لطفا برای گشایش هرچه زودتر بختم صلوات بفرستید

برای خودت یک سری معیار های اخلاقی و اعتقادی بذار و ازشون بپرس و ببین کدوم بیشتر به دلته

اصفهانی ها روی جهاز خیلی حساس اند و هم برای دختر خودشون مفصل می دند هم بعضی خانواده ها از عروس انتظار دارند، تنها رسم و فرهنگی شون ک با بقیه فرق داره همینه تقریبا، روی یه سری چیز ها حساس اند و باید تجملاتی باشه 

آیدا ی شعر ها
بابا اشتباه تايپي بود گوشيم خ شد نشد ويرايش بزنم ١٠٠نفري ريختين سرم😁☹️

13 سال. دیدم همه میگن گفتم منم بگم . 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.