2821
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 79 پست

اولی بهتره 

وابستگیت به خانوادت چجوره شهر غریب رفتن خیلی خیلی سخته

برای پسر 1 سالم که وزنش کمه یه دونه صلوات میفرستین  هرکی نی نیش وزنش کم و بدغذاست ریپلی کنه درد و دل کنیم  

از نظر شغلی اولی به نظرم بهتره حالا نمی دونم درآمدش چه طوره ، اخلاقشون هم خودت باهاشون رفت و‌امد کن ببین کدومشون بهت نزدیک تره

لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ ❤️❤️❤️ اِنّ مَعَ العُسْرِ یسْراً ❤️❤️❤️ تیکر آزمونمه 💪 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بنظرم هیشکدوم اولی ب دلیل فاصلتون واختلاف فرهنگی ک صدرصد ب مشکل میخورید ادم بایه همشهری ازدواج میکنه ب سختی کنار میادچ رسد ب یه شهردیگه دومی هم ب خاطراختلاف سنی زیادتون چون من شنیدم اختلاف سنی بیشترازهفت سال اصن توصیه نمیشه  خودم وقت ازدواج رفتم مشاوراینو گفت شوهرم هف سال بزگتره بازم حرف همونمیفهمیم چ رسد ب 13ک خیلی زیاده شماکلا نسلاتون متفاوته ازهم.

ببخشیدطولانی شد عزیزم

عزیزم کلا شوهر کردن کار سختیه وقتی شوهر نداری یه مشکله وقتی داریش هزار جور مشکل 😂😂😂 اولا استخاره کن دوما احساسات رو بذار کنار ببین کدومشون خوش اخلاق تره زن ذلیل تره پول دار تره غرورش کمتره و از هممممممممه مهمتر مادرش و خواهرش اخلاقشون جطوره چون معمولا مردها خودشون خوبن افریته هایی به اسم مادر شوهر و خواهر شوهر پدر آدمو صلواتی میکنن

بنظرمن این دوتا کیس هردو یه عیب دارن

ک خب هردوش هم باعث مشکلاتی میشه برات دراینده اولی بخاطرمسافت و فرهنگ دومی بخاطرسن و سال

اما اگه قراره بین اینا حتما انتخاب کنی ب دومی بیشترفکرکن و ببین اخلاقیات و خصوصیاتش چطوره

اگه خوب بود ازنظراخلاقی ب خاطر صرفا سنش ردش نکن

چون بالاخره شماهم۲۹سالته و پختگی و عقلانیت تو رفتارت نسبت ب یه دختر۲۰ساله بیشتره

اما اگه دیدی اخلاقش برات پسندیده نیست بذارش کنار

اولی بنظرم هم بخاطر تفاوت فرهنگا خیلی زیاد مشکل پیدامیکنید

هم دوریتون از شهرخودتون

خوش بخت باشید

💞و افوض امری الی الله،ان الله بصیر بالعباد💞

٦٧ هم سن زيادى نيست كه 

نه زیاد نیست تازه ۳۰ سالشه.از لحاظ رفتار هم خیلیییی پرجنب و جوشه حتی بیشتر از من.منطورم اینه یه جورایی از منم انتظار داره اندازه اون بفهمم مثل اون مسایل رو ببینم و اگه نتونم از نظرش بچم.

خب من کع تجربه اونو ندارم...

تیکر رسمی شدن عشقمونه❤
چجوری حساب کردی شما سد ۷ سال؟؟؟😳🤔 ۱۳سال میشه که

نميدونم خواستم ويرايش بزنم شا رژ گوشيم خانوش شد😁

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 
تا حالا دور از خانوادم نبودم

پس قبول نکن هرکسی راه دور شوهر کرده پشیمون شده حالا مرد هرچقدر هم عالی باشه منم از خانوادم دورم و خیلی نارحتم 

برای پسر 1 سالم که وزنش کمه یه دونه صلوات میفرستین  هرکی نی نیش وزنش کم و بدغذاست ریپلی کنه درد و دل کنیم  

دوری از خانواده آدمو میکشه له میکنه دور از جونه شما که میخونید پیاممو من خونم بودم تازه عروس بودم زنگ زدم بهم گفتن مامانت حالش بد شده بیا تا شهر خودمون ۶ ساعت راهه فقط خدا میدونه چطور رفتم ۶۰۰۰۰ ساعت طول کشید تا رسیدم وقتی رسیدم مامانم رفته بود تو کما و صبح روز بعدش فوت شد و به رحمت خدا رفت کاش چند روز زودتر میرفتم کاش شوهر نمیکردم کاش خونم دور نبود کاش.... برام سخت بود تلخ ترین تجربه زندگیم