2777
2789
عنوان

کنکور تجربی

562 بازدید | 26 پست

سلام خسته نباشید

من دانش آموز هنرستان بودم و هیچ کدوم از درسهای رشته تجربی را نخواندم ولی امسال تصمیم دارم کنکور تجربی شرکت کنم آیا اگر خودم کتاب بگیرم بخونم فایده هم داره یا باید حتما یه نفری باشه که تدریس کنه.

دوستانی که رشته تجربی هستن راهنمایی کنن

با تلاش و همت زیاد می تونی واقعا حتما کلاس لازم نیست

اگه پول داری بعضی کلاسا خوبه استفادش ولی تهش هم خودتی

ماه دیوانه ی من!به هوای هوست جانی و جلاد شدم!من مریضم قطعا توی دیوانه نشستی به دلم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط اینو میگم بیخیالش بشید😐

قصد پزشکی یا دندون و.. ندارم

رشته پیراپزشکی پرستاری منظورم هست.اگر آزاد هم بیارم مشکلی نیست.فقط مشکل کنکور هست.که هیچ کدوم از درس ها را من نخوندم

من سه ساله دارم تجربي ميخونم با بهترين معلم ها و استاد ها 

نميدونم كنكور شوخي گرفتيد؟!

بعد شما نميتونيد از رشته هنر تجربي كنكور بديد

ولي زيست پر از چيزهايي كه بايد سه سال بخوني تا بمونه تو ذهنت اونم خيلي ريز و خاص

مخصوصا ژنتيك ب نظر من نميشه

الكي نيست كه ما اينهمه زحمت ميكشيم بازم نميتونيم 

قضاوت فقط کار خداست...
قصد پزشکی یا دندون و.. ندارم رشته پیراپزشکی پرستاری منظورم هست.اگر آزاد هم بیارم مشکلی نیست.فقط مشک ...

بخاطر همین میگم دیگه ببینید امسال سال اخر نظام قدیمی هاس

بعد شما اگه از رشته ای مثلا ریاضی میرفتین کنکور تجربی بدین خیلی بهتر بود تا هنرستان اخه فقط ی زیست میخوندین ولی الان کلی درس تخصصی هست که تاحالا حتی در حد مدرسه هم کار نکردین

به بعد از مرگ اعتقاد دارم . اعتقاد دارم که میبینه شرایطمو میبینه سختی هایی ک میکشم رو 🤘🏻💔
یه ترم دیگه دارم که کاردانی برق بگیرم

اهان ....اره میشه پس...موفق باشید ...درسای تجربی یکم سخته به نظرم خودم رشته ام تجربی بود...به نظرم کتابای کنکوریشو بگیرید با ازمون هاشو شرکت کنید خیلی بهتر باشه

قصد پزشکی یا دندون و.. ندارم رشته پیراپزشکی پرستاری منظورم هست.اگر آزاد هم بیارم مشکلی نیست.فقط مشک ...

اگه آزاد پیزاپزشکی بخوای، بدون کلاس شاااید بشه.

ولی اگر تخصصی هارو کلاس بری بهتره. حداقل زیست رو سعی کن بری.

یه پک هایی هم هست، قیمتش دوسه تومنه. تمام درس ها روی دی.وی.دی هست با بهترین استادا. کتاب هم داره خودش. اگه بتونی اونارو بگیری عالیه. از صفر تا صد بهت یاد میدن. کلاس هم دیگه لازم نیست.اینطوری حتی سراسری هم میتونی بیاری. 

چرا رشته های هنرستانی را با هنر میشناسید.

ببینید من دوس ندارم کسی رو مأیوس کنم ولی اگه میتونی روز ۱۴ .۱۵ ساعت بخونی برو

به بعد از مرگ اعتقاد دارم . اعتقاد دارم که میبینه شرایطمو میبینه سختی هایی ک میکشم رو 🤘🏻💔